fbpx
SEAS 2024
Muzica nu se oprește la Mamaia: Ana Baniciu și Raluka încheie în forță seria concertelor de vară

august 31, 2023

Mamaia concert septembrie

După un weekend legendar, marcat de ediția jubiliară a Festivalului de Muzică Ușoară, Mamaia invită turiștii și constănțenii să continue aventura muzicală, în cea mai titrată destinație de pe litoral. Ultimul din seria concertelor organizate, în această vară, de Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, va avea loc tot în piațeta Cazino, sâmbătă, 2 septembrie, începând cu ora 20:30. Ana Baniciu și Raluka, două dintre cele mai apreciate voci din România ultimilor ani, își vor reuni talentul într-un spectacol live, care va electriza publicul aflat în Mamaia, în primul sfârșit de săptămână al lunii septembrie.

Concertul promite o călătorie prin mai multe stiluri muzicale, de la pop, la dance și influențe balcanice și va oferi publicului amintirea unei seri de spectacol de păstrat în suflet, până anul viitor. Organizatorii își exprimă încrederea că evenimentul va fi unul la înălțime, așa cum vizitatorii stațiunii au fost obișnuiți pe tot parcursul sezonului, marcând încheierea unei veri turistice de succes pentru stațiunea Mamaia.

„După Festivalul de Muzică Ușoară și momentele magice trăite weekendul trecut, este un privilegiu să putem încheia sezonul cu alte două voci impresionante. Mamaia și-a reluat poziția pe harta evenimentelor muzicale de calitate și suntem mândri că am putut contribui la această reînviere culturală”, declară George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Concertul care va fi susținut de Ana Baniciu și Raluka, la sfârșitul acestei săptămâni, este al zecelea eveniment de acest tip organizat de OMD Mamaia-Constanța, în centrul stațiunii. Bibi, Lidia Buble, Alexia, Formația Azur, Anda Adam, Adda, What’s Up, Mălina Avasiloaie, Andreea Bănică, Misha, Elena Gheorghe, Iulia Dumitrache, Ionela Guzic, Connect-R, naistul Nicolae Voiculeț, Claudia Pătrășcanu, Marius Mihalache, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu sunt artiștii care au urcat pe scenă, în fața mai multor mii de spectatori, reuniți la fiecare ediție.

Seria de evenimente cu intrare liberă, care au avut loc în Mamaia, în ultimele două luni, face parte din strategia de promovare a stațiunii, implementată de OMD Mamaia-Constanța. Astfel, organizația și-a propus pentru acest sezon atât să crească numărul turiștilor care aleg Mamaia ca destinație de vacanță, dar, mai ales, să asigure opțiuni variate de petrecere a timpului liber, pentru cei deja aflați deja pe litoral.

Deși concertul de sâmbăta aceasta este ultimul desfășurat în Piațeta Cazino, sezonul continuă la Mamaia. Vremea se anunță călduroasă, pe tot parcursul lunii septembrie, iar hotelierii sunt pregătiți să mențină standardele ridicate atât în ceea ce privește serviciile de cazare și masă, cât și oportunitățile de distracție.

Experiența live din acest weekend va fi disponibilă, din nou, și online, pe conturile oficiale OMD, de pe rețelele de socializare. Pentru mai multe informații și fotografii urmăriți paginile „Mamaia Constanța” de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest