fbpx
SEAS 2024
Stațiunea Mamaia Nord este pregătită pentru deschiderea sezonului estival

aprilie 30, 2024

statiunea-mamaia-nord-deschidere-sezon-estival-nordul-litoralului-romanesc-destinatie-turistica

Plajele din stațiunea Mamaia Nord îi așteaptă pe turiști în acest sezon estival, pentru o vacanță din care nu vor lipsi relaxarea, distracția, vremea frumoasă, mâncarea bună și sporturile nautice.

Mamaia Nord este cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc. Este o destinație de vacanță în care avem cele mai noi locuri de cazare, cel mai noi restaurante, dar și o plajă extrem de frumoasă, neatinsă de interacțiunea umană, iar distanța de la promenadă la firul apei nu depășește 80 de metri. Avem plaja cu cel mai fin nisip, iar zona de îmbăiere este cea mai sigură de pe tot litoralul.

Dragi turiști, vă așteptăm să ne descoperiți ca destinație, să ne descoperiți serviciile și oferta turistică și să vedeți cât de confortabil vă simțiți în sejurul pe care veți alege să-l petreceți la malul Mării Negre, în Stațiunea Mamaia Nord.

Cu un angajament ferm față de dezvoltarea sustenabilă și promovarea turismului responsabil, OMD Mamaia Nord este partenerul perfect pentru călătoria ta pe litoralul Mării Negre.

Vă invităm să descoperiți frumusețea și farmecul Stațiunii Mamaia Nord!”, a afirmat Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest