fbpx
Sportivii CSM Constanța au încheiat săptămâna cu multe victorii, dar și cu medalii de aur și argint

ianuarie 29, 2024

victorii-sportivii-csm-constanta

În weekend-ul care s-a încheiat, sportivii CSM Constanța au susținut și au câștigat multe competiții, atât la baschet și handbal, cât și la tenis de masă.

Sportivele CSM Constanța au obținut a zecea victorie în Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, au avut o prestație solidă pe teren propriu și s-au impus cu 66-24. În următoarea etapă, CSM Constanța va juca în deplasare la CS U Cluj-Napoca, pe 10 Februarie.

Și baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian au câștigat cu 98-52 (47-22), în fața dinamoviștilor, primul meci din Grupa 1-10 a campionatului, după o seară magică la Sala Sporturilor! CSM Constanța are 3 victorii și avansează în clasament, iar în etapa viitoare joacă din nou pe teren propriu. Sâmbătă, 3 Februarie, contra lui Rapid București.

La rândul lor, handbaliștii CSM Constanța au oferit un adevărat recital la Sala Sporturilor și au obținut cea de-a 11-a victorie în 14 etape, în Liga Zimbrilor! CSM Constanța a câștigat la 18 goluri diferență primul meci disputat în acest an, scor 37-19 (17-8) cu CSM Sighișoara. Cu acest succes în meciul restanță din etapa a XIV-a, CSM Constanța revine pe locul 2 în clasament, cu 34 de puncte, două mai mult decât Minaur Baia Mare. Urmează derby-ul etapei a XV-a, pe terenul Potaissei Turda, duminică, 4 Februarie, de la ora 17.30.

Medalii importante au obținut și sportivele legitimate la CSM Constanța, la Campionatele Eurpene de Tenis de Masă Under-21, încheiate duminică seară la Skopje (Macedonia de Nord). Elena Zaharia și Bianca Mei-Roşu au câștigat aurul la dublu feminin, după ce au trecut în finală cu 3-1 (11-5, 8-11, 11-0, 11-3) de cuplul româno-sloven Camelia Mitrofan/Sara Tokic, medaliat cu argint. Elena Zaharia a câştigat argintul la simplu feminin, după ce a pierdut finala cu ucraineanca Veronika Matiunina, scor 3-4 (9-11, 11-6, 4-11, 11-4, 9-11, 14-12, 5-11). În semifinale, Zaharia a dispus de croata Hana Arapovic cu 4-1 (11-9, 4-11, 11-9, 11-8, 11-7). Elena Zaharia și Camelia Mitrofan sunt legitimate la CSM Constanța, în timp ce Bianca Mei-Roșu este legitimată atât la LPS „Nicolae Rotaru”, cât și la CSM Constanța.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest