fbpx
Complex Plaja Golf Corbu, locul de poveste în care liniștea este terapie pentru suflet

octombrie 25, 2022

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica-rezervatia-biosferei-delta-dunarii

Cândva o fostă pescărie, Complex Plaja Golf Corbu, este, de ani buni, locul în care își găsesc liniștea mulți oaspeți români și, de curând, cei străini. Situat în Rezervația Biosferei Delta Dunării, la câțiva pași de Marea Neagră, complexul este visul oricărui turist care dorește câteva zile de libertate, departe de lumea dezlănțuită din marile orașe. Este locul în care auzi doar păsările, frunzele sălciilor mângâiate de vânt  și valurile neobosite ale mării.

Complex Plaja Golf Corbu, locul în care îți auzi gândurile

Aproape de mare, la nici măcar 150 de metri, dar la distanță de alte construcții, Complex Plaja Golf Corbu este ideal atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care vor să se relaxeze câteva zile la mare, indiferent de anotimp.

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica-rezervatie-naturala

”Chiar dacă este toamnă, vremea e încă excelentă pe litoral și avem turiști care doresc să profite de ultimele zile însorite din acest an. Ei sunt bucuroși că pot evada pe plaja sălbatică de la Corbu și beneficiază de o experiență unică, pentru că, aici, sunt doar ei și natura.

complex-plaja-golf-corbu-plaja-salbatica-pensiune-rezervatie-naturala-liniste

O plajă goală se întinde la picioarele tale, iar apa albastră a mării, care, în această perioadă are cele mai frumoase culori, îi determină pe unii turiști să spună: «am descoperit un loc divin, în care ne vom întoarce în fiecare an». Și așa fac, pentru că mulți dintre ei sunt clienții fideli ai complexului”, a declarat pentru Discover Dobrogea, administratorul Complex Plaja Golf Corbu.

Complex Plaja Golf Corbu, terapie pentru suflet

Când am ajuns astăzi la complex, o finlandeză tocmai venea de pe plajă, unde făcuse și o baie în mare. Fericită că a avut această experiență ea a spus: ”ador acest loc pitoresc și mă bucur de vremea bună, de cura heliomarină, de băile de soare și în mare, dar și de plaja sălbatică Este o minune, cum rar am întâlnit. Acest loc este o adevărată terapie pentru suflet.”

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica

Indiferent că îți petreci timpul pe plajă sau în curtea generoasă, la un grătar sau citind o carte în liniște deplină, timpul petrecut la Complex Plaja Golf din Corbu este doar pentru tine și pentru sufletul tău.

complex-plaja-golf-corbu-terapie-pentru-liniste-si-suflet

”Pot fi organizate aici și team-building-uri sau petreceri, însă, dacă avem doar două camere rezervate pentru cei care vin să se bucure de liniște, le respectăm opțiunea și solicităm reprogramarea evenimentelor, chiar dacă, astfel, riscăm să pierdem niște clienți”, a precizat pentru Discover Dobrogea, administratorul Complex Plaja Golf Corbu.

Pentru bucureșteni, marea este fascinantă și toamna

Zilele calde din această toamnă i-au determinat pe câțiva bucureșteni să facă rezervare la Complex Plaja Golf Corbu. Pentru ei, marea în extrasezon înseamnă terapie, bucuria de a respira aerul sărat și de a vedea orizontul și cele mai frumoase răsărituri.

marea-neagra-turcoaz-primavara

Practic, marea este un interlocutor de discuții interioare în orice anotimp, nu doar când este vreme de plajă.

”Noi căutăm liniștea alături de mare și o preferăm toamna, în lunile octombrie-noiembrie. Ne place să o admirăm și chiar să o fotografiem, astfel că venim și în ianuarie sau februarie, când poate fi văzută într-o lumină extraordinară.

marea-neagra-ziua-marii-negre

Marea are propria ei personalitate în fiecare sezon și este păcat că mulți turiști o preferă doar vara. Ea spune oricând povești frumoase, iar acum ai parte de mai multă liniște și le poți asculta în tihnă. Este foarte relaxant!”, a afirmat pentru Discover Dobrogea, Mihai, un turist din București.

complex-plaja-golf-corbu-rezervatie-naturala-pensiune-plaja-salbatica

”Prezența pe litoral poate însemna și explorare, iar în felul acesta ne conectăm cu ceea ce ne definește. De exemplu, turiștii noștri, odată ajunși aici, se conectează cu acest loc magic și vor să îi descopere frumusețea în fiecare anotimp, pentru că este foarte bogat în semnificații și în senzații.

complex-plaja-golf-corbu-rezervatie-naturala-plaja-salbatica-pensiune

Noi deschidem locația oricând în timpul anului, pentru cei care vor să ajungă într-un loc în care să se regăsească. La mare este frumos și toamna, iarna sau primăvara și îi așteptăm pe nostalgicii care doresc să vină aici, pentru a fi doar ei, plaja și marea.

complex-plaja-golf-corbu-rezervatie-naturala-plaja-salbatica

Nu avem televizoare în camere, tocmai pentru a nu strica toată această magie, dar am făcut o bibliotecă și oaspeții își petrec adesea timpul citind. Oamenii vin aici să se deconecteze și să uite de tot ce îi deranjează când sunt acasă.

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-rezervatie-naturala-plaja-salbatica

Fiecare cameră are propriul balcon cu băncuță și îi vezi pe unii cum lucrează la calculator, alții citesc, iar alții pur și simplu stau la soare și meditează”, a mai spus administratorul locației.

Complex Plaja Golf Corbu, pensiunea care vinde liniște

Situat într-o zonă retrasă dar cu vedere la mare, Complex Plaja Golf Corbu vinde cu succes liniștea.

complex-plaja-golf-corbu-plaja-salbatica-liniste-deschis-tot-timpul-anului

”La noi vin familiștii și bucureștenii stresați care vor să fugă de aglomerație și să se bucure de liniște, de peisajele uluitoare din Rezervația Biosferei Delta Dunării.

În general, turiștii stau la noi cam 3-4 zile și sunt încântați că se pot relaxa.

complex-plaja-golf-corbu-rezervatie-naturala-pensiune-plaja-salbatica-turisti-romani-si-straini

Complexul cuprinde 4 corpuri de camere: Golf Conac, Casa Pescărească, Casa Golf 1 și Casa Dobrogeană și are 32 de camere cu baie proprie.

complex-plaja-golf-corbu-plaja-salbatica-pensiune

Turiștii vin cu mâncarea de acasă și își pot găti aici, orice. Avem bucătării bine dotate, câte una pentru fiecare corp de camere, în care există  aragaz, prăjitor de pâine, cafetieră, cuptor cu microunde, farfurii, tacâmuri și vase în care se poate găti.

foisor-complex-plaja-golf-corbu-plaja-salbatica

Există un grătar, dar și un foișor generos, iar turiștii se simt liberi să mănânce și să pregătească ce le place. În camere au frigider cu congelator și își pot pune mâncarea la rece.

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica-liniste-relaxare

În această perioadă, camera dublă costă 150 de lei sau 200 de lei, dacă vrei să vezi marea din balcon. Altfel, de când ai ieșit din curte pe poartă, calci pe plaja sălbatică.

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica

La Casa Pescărească există o zonă cu stuf, apă și chiar un pod care te duce cu gândul la Delta Dunării. De asemenea, pentru anul viitor se dorește amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

pod-complex-plaja-golf-corbu-plaja-naturala

Fiind o locație situată în Rezervația Biosferei Delta Dunării, chiar și pentru un foișor din lemn sau pentru un leagăn avem nevoie de autorizație, astfel că trebuie să le solicităm din timp.

casa-dobrogeana-complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica-rezervatie-naturala

Casa Dobrogeană are camere triple, amenajate în stil dobrogean și are decoruri frumoase, care amintesc de locuințele tradiționale de odinioară.

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-rezervatie-naturala-plaja-salbatica

Fiind o locație liniștită, ne-am propus să organizăm aici diferite tabere și ateliere pentru copii și artiști, deoarece este un loc frumos, care îi inspiră”, am mai aflat de la administratorul Complex Plaja Golf Corbu.

Plaja Corbu, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul românesc

Plaja sălbatică de la Corbu este ascunsă de privirile indiscrete ale turiștilor care trec prin zonă. Ca orice loc frumos și liniștit care se respectă, Complex Plaja Golf Corbu este situat la o distanță de aproximativ 6 km de sat, chiar în mijlocul rezervației.

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica

În gardul alb care înconjoară proprietatea se poate observa o poartă misterioasă, locul prin care turiștii pornesc la drum, prin pâlcurile de vegetație, spre minunata plajă care se întinde cât vezi cu ochii.

complex-plaja-golf-corbu-pensiune-plaja-salbatica-naturala

Ghidați de sunetul valurilor, turiștii se îndreaptă încă de la primele ore ale dimineții spre marea albastră, bucuroși de această evadare și încântați că pot admira magia răsăritului de soare.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest