fbpx
Ziua Constanței va fi sărbătorită și pe plaja Neversea

mai 18, 2022

ziua-constantei-neversea

De Ziua Constanței, reprezentanții Neversea ne pregătesc mai multe surprize. Evenimentele dedicate zilei orașului vor avea loc sâmbătă, pe plaja Neversea Beach, unde, DJ-ul Manuel Riva va anima atmosfera de la ora 18.00 până la 21.00.

Ziua Constanței sărbătorită de Neversea și în Piața Ovidiu

Evenimentele dedicate Zilei Constanței vor continua în Centrul Vechi al orașului. Echipa Neversea va aduce, de la ora 23.00, pe scena din Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, doi artiști apreciați de publicul festivalului, Manuel Riva și Alexandra Stan.

Au mai rămas doar 48 de zile până la debutul Festivalului Neversea

Pe plaja Neversea din orașul de la malul mării vor concerta din nou, peste 48 de zile, cei mai buni artiști ai lumii. Festivalul Neversea va readuce în atenția tuturor, răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor evenimentului către The Island of Dreams.

Line-up-ul Neversea 2022 este deja conturat

Primele vedete care și-au anunțat prezența la cea de-a patra ediție Neversea pentru  scena principală, sunt: Alan Walker, B Jones, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nervo, TCHAMI, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W & W și ZHU Borgore. Nu va lipsi nici de la această ediție, Steve Aoki, DJ-ul cunoscut și pentru torturile pe care le aruncă în public.

festivalul-neversea-2022-constanta-romaniaPe scenele secundare ale festivalului și-au anunțat participarea, între alții, BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Krewella, Mahony, Netsky, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B Cap.

Cele 4 zile și 4 nopți de distracție pe malul mării, pe Plaja Neversea (Modern) din Constanța, vor avea loc în perioada 7-10 iulie. Biletele pot fi achiziționate de pe pagina oficială a festivalului.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

De Ziua Națională a României, cămașa cu altiță sau ia românească a fost inclusă de către Comitetul UNESCO, pe Lista Patrimoniului Imaterial al Umanității. Ia românească sau cămașa cu altiță este recunoscută universal Dosarul ”Arta cămășii cu altiță – element de...

Pin It on Pinterest