fbpx
Vacanțele pe litoralul românesc se ieftinesc

august 20, 2020

marea-neagra-limpede-pandemie-covid-beneficii

Vacanțele pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu 20%, în medie, începând cu data de 23 august. De asemenea, de la 1 septembrie, tarifele pentru cazarea pe litoral vor scădea cu aproximativ 50%.

Vacanțele pe litoral, mai ieftine cu 20% din 23 august

Vârful de sezon pe litoralul românesc se încheie în acest weekend, urmând ca din 23 august, unitățile de cazare să scadă prețurile cu aproximativ 20 de procente.

Litoral si Delta Dunarii covidEste vorba de reducerea tarifelor la toate structurile de cazare, indiferent că este vorba de hoteluri de cinci stele sau de o stea.

Din 23 august, o cameră dublă într-un hotel de patru stele din Mamaia va putea fi închiriată cu prețuri pornind de la 400 de lei pe noapte. Pe de altă parte, un hotel de trei stele va avea tariful pe cameră începând de la 250 de lei pe noapte, iar unul de două stele, de la 220 de lei.

De la 1 septembrie, vacanțele la mare vor fi cu 50% mai ieftine

De la 1 septembrie, tarifele vor fi reduce cu până la 50%, comparativ cu cele practicate în acest moment de hotelieri, potrivit unui studiu al Organizației Patronale Mamaia Constanța.

statiunea-mamaia-fotografie-aeriana-dronaDe la 1 septembrie, turiștii care vor să se cazeze la 4 stele în Mamaia vor plăti începând de la 242 de lei camera dublă pe noapte, la 3 stele, de la 150 de lei, iar un hotel de două stele va putea fi închiriat cu 114 lei camera pe noapte.

”Litoralul pentru toți ” oferă sejururi de 5 nopți

Prin programul ”Litoralul pentru toți”, care începe în septembrie, turiștii vor beneficia de prețuri mai reduse, însă pachetele care sunt scoase la vânzare includ sejururi de cinci nopți.

marea-neagra-limpede-azurie-calcare-sarmatiene”Tarifele mici și vremea foarte bună care se anunță în următoarea perioadă ne fac să credem că în următoarea lună litoralul va avea în continuare turiști. Sunt mulți cei care au așteptat aceste reduceri. Din anii trecuți am observat că până pe data de 15 septembrie turiștii au considerat că este sezon estival și litoralul a fost plin. Chiar și după această dată ne așteptăm să vină turiști care vor să evite aglomerația din sezon și să profite de cele mai mici tarife din an”, a declarat Anca Nedea-Pavel, directorul executiv al OPMCTA.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest