fbpx
Mamaia Constanta
Turiștii aflați în stațiunea Mamaia în programul „Litoralul pentru toți”, se bucură de vreme bună

septembrie 21, 2023

omd-mamaia-constanta-targ-turism-turisti-germani

Mai sunt câteva zile până când se va încheia programul „Litoralul pentru toți”, ediția de toamnă 2023. Pe litoralul românesc, vremea a fost generoasă cu românii aflați în luna septembrie la mare, astfel că hotelurile care au rămas deschise în extrasezon, nu au dus lipsă de turiști.

„Litoralul pentru toți” – cazare cu până la 70% mai ieftină în stațiunea Mamaia

Turiștii care au decis să își petreacă vacanța în luna septembrie în stațiunea Mamaia, au avut parte de vreme frumoasă și încă bună pentru băi solare și în mare.

“Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu cele din vârf de sezon, majoritatea hotelurilor din acest program păstrând prețurile de anul trecut. De această oportunitate au profitat atât cei care nu au reușit să ajungă la mare în mijlocul verii, dar și cei care preferă perioadele mai liniștite, când plajele nu sunt aglomerate.

O noapte de cazare la un hotel de două stele pornește de la 35 de lei pe noapte și poate ajunge la 200 de lei, pentru hotelurile care oferă servicii all inclusive. Estimăm că gradul de ocupare, în cadrul programului «Litoralul pentru toți», este cu aproximativ 10% mai mare decât în 2022.

Mai mult decât atât, în Constanța și în Mamaia a avut loc multe evenimente și în luna septembrie, astfel că turiștii au fost încurajați să vină în stațiune și în extrasezon”, a declarat pentru Discover Dobrogea, președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest