Nu știu voi cum sunteți, dar eu, când văd prin toată Constanța bannere, mesh-uri, panouri publicitare și autobuze colantate cu Neversea, deja număr zilele până când va începe cel mai important festival din oraș. Abia aștept să vină luna iulie, cu poveștile pe care Neversea le va aduce pentru al treilea an, în orașul de la malul mării. E adevărat, Neversea a deschis sezonul estival în minivacanța de 1 Mai și ne-a reintrodus în atmosfera magică, dar, parcă nu a fost suficient.

Ultimele zile cu abonamente Neversea la un preț special

Festivalul NeverseaFoto: Alexandru LUCA

Dacă nu ai achiziționat încă abonamentul pentru Neversea și vrei neapărat să ajungi la festival, este timpul să te grăbești. Mai poți cumpăra bilete sau abonamente la prețuri speciale, doar până la sfârșitul lunii mai. Ediția din acest an va avea loc în perioada 4-7 iulie și va fi o adevărată aventură de 4 zile la malul mării, cu petreceri de la apus până la răsărit, care apoi vor fi luate de la capăt. În fiecare an, festivalul adună peste 200.000 de participanți și peste 200 de artiști pe cele 7 scene amenajate pe plaja Modern din Constanța.

Prețul actual al abonamentelor și al biletelor Neversea 2019

Festivalul Neversea 2019Foto: Alexandru LUCA

Până pe 31 mai poți cumpăra abonamente sau bilete pentru Neversea 2019, la un preț special. Astfel, un abonament pentru cele 4 zile ale festivalului costă acum 548,90 lei, în timp ce abonamentul VIP este 990 de lei. Dacă preferi să mergi doar în anumite zile, este timpul să afli că vei plăti pentru Ziua 1 și Ziua 2 câte 275 de lei, iar pentru Ziua 3 și Ziua 4 302,50 lei. Organizatorii spun că preţul final al abonamentelor pentru festivalul Neversea, ediţia 2019 va fi de 599 de lei plus taxe.

Beneficiile abonamentelor VIP

Festivalul Neversea 2019Foto: Alexandru  LUCA

Dacă te întrebi ce facilități îți sunt oferite la achiziționarea abonamentului VIP, ei bine, află că sunt destule. Pentru cei 990 de lei beneficiezi de acces mai rapid în festival și la punctele de check-in speciale, acces pe platforma VIP din zona mainstage, meniu Premium Bar, meniu Tapas & Finger Food, opțiunea de a rezerva o masă pe platforma VIP, toalete separate în incinta festivalului, puncte credit pentru reîncărcarea brățării Neversea, acces la activările speciale ale partenerilor Neversea și posibile întîlniri cu artiștii Neversea. Evident, surprizele nu se vor opri aici în cadrul celui mai important eveniment al verii de pe malul mării.

Line-up-ul Neversea 2019

Festivalul Neversea 2019Foto: Alexandru LUCA

Primele vedete care și-au anunțat prezența la cea de-a treia ediție Neversea sunt: G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man şi Subfocus DJ Set. Rapperul american G-Eazy și artista Jessie J vor urca pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Festivalul a crescut de la un an la altul, iar numărul artiștilor care va urca pe scenă va fi mai mare decât în 2018.

Zeci de mii de turiști străini vor ajunge în Constanța pentru Neversea

Festivalul NeverseaFoto: Alexandru LUCA

Indiferent ce ar spune cârcotașii, Festivalul Neversea atrage mai mulți turiști străini pe litoralul românesc decât sezonul estival, iar evenimentul duce turismul la un alt nivel. Anul trecut au participat peste 25.000 de tineri din Franța, Italia, Germania, Turcia, Cipru sau Bulgaria și din alte state din Europa. Cu siguranță anul acesta vor veni mai mulți, deoarece pe an ce trece numărul participanților crește. Pentru ca totul să se desfășoare ca la carte și să nu existe incidente, vor veghea peste 2000 de persoane: voluntari, jandarmi, medici, asistente, polițiști locali, agenți de pasă și reprezentanți din staff. Alte informații de interes voi publica  în următoarele articole.

Share

Leave a Reply