fbpx
Stelian Ion și Remus Negoi: Haideți la vot! USR-PLUS va schimba profund Constanța

septembrie 25, 2020

boema-si-loisir-patrimoniu-balnera-de-pe-litoralul-marii-negre-expozitie-foto-documentara-muzeul-de-sculptura-ion-jalea-constantaCazino Constanta

Stelian Ion povestește că a intrat în cursa pentru Primăria Constanța din partea USR-PLUS, nu pentru că visa de mic să devină primar, ci pentru că s-a săturat să aștepte de 30 de ani să vadă o schimbare în bine, în orașul în care s-a născut. El spune că oamenii vor să uite de toate scandalurile politice și doresc să fie ei în centrul atenției primarului, cu nevoile și cu problemele lor.

Stelian Ion: Constănțenii vor o viață mai bună și o schimbare profundă

În toată această campanie, Stelian Ion spune că a bătut tot orașul la pas, până i s-au tocit tălpile de la pantofi. El a vorbit cu mulți constănțeni, care i-au spus, fie că s-au resemnat și nu mai speră că politicienii pot să dezvolte Constanța, fie că, după alegeri își vor face bagajele și vor pleca din țară, dacă nu se schimbă ceva. În ambele cazuri, situația este foarte tristă.

stelian-ion-candidat-usr-plus-primaria-constanta-alegeri-locale-2020”Eu simt că dorința constănțenilor este aceea de schimbare profundă în Constanța. Aceasta este starea de spirit pe care o percep vorbind cu oamenii, primind mesaje și uitându-mă la rezultatele de la europarlamentare, când constănțenii au dat un mesaj foarte clar.

Oamenii vor să uite de toate scandalurile politice și ne întreabă unde sunt ei în toată povestea asta. Unde sunt familiile și problemele lor, în toată campania pentru alegerile locale.

Nu-i mai interesează demult luptele dintre politicieni. Am tot simțit asta, pe stradă, în toată campania”, a declarat pentru Discover Dobrogea, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, Stelian Ion.

Remus Negoi: Stradă cu stradă, USR-PLUS schimbă județul Constanța

”Împreună cu o echipă de profesioniști, avem misiunea de a prelua județul Constanța de la PSD, partidul care l-a îngropat în sărăcie și dezbinare. Jaful lăsat în urmă de pesediști va înceta.

Suntem USR-PLUS și din 27 septembrie vom scrie istorie pentru județul Constanța!

 

remus-negoi-stelian-ion-candidati-usr-constantaAvem puterea de a face, avem voință și bune intenții. Am demonstrat că suntem dedicați și că dorim schimbarea profundă a clasei politice. Avem un program clar de administrare a județului, obiectivul major fiind creșterea calității vieții oamenilor. Vrem ca tinerii să nu-și dorească să plece din județ, iar cei care au plecat, să se întoarcă acasă.

Pentru aceasta, ei au nevoie de locuri de muncă bune și bine plătite, de infrastructură adecvată, de un sistem de sănătate corect și un sistem de educație bine subvenționat”, afirmă candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța, Remus Negoi.

Stelian Ion: USR-PLUS va ajuta Constanța să renască

Mulți dintre noi au sperat de-a lungul anilor, că în Constanța va crește calitatea vieții, că obiectivele de patrimoniu vor fi refăcute, că Sănătatea, Cultura și Educația vor fi o prioritate pentru aleși. Între timp, au trecut 30 de ani, iar neîncrederea constănțenilor în politicieni este foarte mare, pentru că n-au făcut nimic din toate acestea.

stelian-ion-candidat-usr-plus-primaria-constanta-alegeri-locale-2020”În fiecare zi care trece simt cum crește tensiunea și că, din 27 septembrie, USR-PLUS va ajuta Constanța să renască. Am avut cu toții mari așteptări în ultimii 30 de ani, însă am rămas cu speranțele pe care le aveam și după Revoluția din ’89.

Am tot crezut că o să ne fie bine, că o să avem un oraș frumos și uitați cum a trecut vremea, fără să se întâmple nimic. Avem 35 – 40 de ani, avem copii mici și lucrurile parcă s-au schimbat în mai rău în Constanța.

De aceea vrem să îi convingem pe constănțeni, pe nehotărâți și pe cei care, probabil sunt prea ocupați pentru a fi atenți la viața politică. Dorim să îi facem puțin atenți, să vadă și să simtă că putem să schimbăm Constanța, să facem orașul acesta să renască și să îi atragem alături de noi, pentru că, de la celelalte partide, vă spun sincer, nu mai pot avea așteptări.

Nici de la PSD, nici de la PNL, nici de la toți ceilalți, care au avut timp suficient să arate ce pot în toți acești ani”, spune Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Stelian Ion: Eu le promit oamenilor, în primul rând, respect și dialog

Stelian Ion povestește că a discutat cu locuitori din toate cartierele, a văzut și a aflat care sunt nevoile reale ale constănțenilor, care sunt diferite de poveștile pe care le spun unii politicieni.

”Eu le promit oamenilor, în primul rând, respect și dialog permanent cu ei. Le mai promit transparență, pentru că le vom arăta cum stăm cu bugetul, vor ști ce bani avem la dispoziție și îi vom cheltui responsabil, nu așa cum se aruncă acum banii pe fereastră, pentru niște firme de casă ale unor oameni de partid.

Pierdem în fiecare an milioane de euro din impozitele și taxele pe care le plătim noi, pentru că ajung în buzunarele unor băieți deștepți, în vreme ce Constanța a sărăcit”, afirmă Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Stelian Ion: Pentru mulți constănțeni, viața a devenit un calvar

Zeci de mii de constănțeni au plecat în ultimii ani din oraș, din județ și din țară, în speranța unui trai mai bun, iar situația politică accentuează dorința lor de a emigra. Ei spun că, până nu vor crește salariile mai mult și nu vor duce aici o viață decentă, vor continua să plece.

”Pentru mulți constănțeni, viața în Constanța a devenit un calvar. Unii și-au pus speranța în USR-PLUS și mai așteaptă alegerile locale de duminică, 27 septembrie, pentru a ști dacă merită să mai rămână în oraș. Acești oameni, încă mai speră că vor avea un primar capabil să administreze în mod responsabil Constanța”, spune Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Stelian Ion: Tinerii își fac bagajele și pleacă acolo unde pot trăi mai bine

”Este o mare provocare pentru mine și de aceea sunt atât de pornit, pentru că îmi dau seama că îi vom pierde pe tineri.

Își fac bagajele și pleacă.

Este normal, fiecare are o singură viață, o familie și suntem în căutarea unui loc de care să ne bucurăm. Nu suntem condamnați și nu trebuie să ne resemnăm și să stăm așa, în neștire, așteptând mereu să se schimbe ceva în bine.

Vă spun, acești politicieni nu au făcut nimic timp de 30 de ani, așa că a venit vremea să ne suflecăm mânecile și ne apucăm noi, cei de la USR-PLUS să facem treabă în locul lor și să demonstrăm că se poate să avem un oraș frumos”, a precizat Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Stelian Ion: Voi continua să merg pe fiecare stradă din Constanța și după ce voi fi primar

Stelian Ion spune că nu este o persoană care preferă să stea în birou și promite că va fi într-un contact permanent cu oamenii.

”Sunt un om de acțiune și îmi place să merg pe străzi și să văd lucruri. Consider că trebuie să ne simțim cu toții bine în oraș, pentru că nu există constănțeni de rangul unu, doi sau trei, iar copiii trebuie să aibă locuri de joacă în orice cartier.

Voi putea afla care sunt problemele, doar dacă o să merg pe jos prin oraș, să fiu printre oameni.

Este o promisiune pe care o fac fără nici cea mai mică ezitare. Voi fi în permanență în contact cu oamenii, nu voi fugi de locuitori și nu-i voi certa pe cei care mă vor critica.

Este mai importantă o critică sinceră, care îți aduce în față o realitate și te ajută să te trezești și să soluționezi cât mai repede o problemă, decât o laudă nemeritată.

Din principiu, nu suport laudele și sunt stânjenit când le aud, mai degrabă prefer criticile argumentate și le apreciez de 100 de ori mai mult”, am aflat de la Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Stelian Ion: Patrimoniul Constanței va fi pus în valoare de USR-PLUS

Stelian Ion a  creionat un tablou al Constanței, pentru următorii 4 ani.

”Constănțenii trebuie să se aștepte la un oraș în care foarte multe proiecte vor începe să se dezvolte. Vom avea șantier în primii ani, pentru că, fără să avem o perioadă lucrări de construcții și amenajări urbanistice, nu reușim în 4 ani să facem lucruri deosebite și să lăsăm ceva în urmă.

Este un lucru care s-a întâmplat și în alte localități, care acum sunt foarte lăudate. La sfârșitul acestor lucrări, Constanța va arăta altfel. Mi-ar plăcea ca locuitorii orașului să-și imagineze toate clădirile din zona Peninsulară renovate, iar peste 4 ani vor avea surpriza să vadă că trăiesc într-un oraș mai frumos și total diferit.

Am adunat în jurul nostru specialiști și am elaborat pentru municipiul și pentru județul Constanța un program realist, nu pe bază de desene și alte bazaconii. Vrem să atragem fonduri europene, așa cum nu s-a mai făcut în toți acești ani în oraș și să ieșim din această stare de delăsare”, a declarat pentru Discover Dobrogea, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, Stelian Ion.

USR-PLUS are o echipă performantă și pentru Consiliul Județean Constanța

Pentru o bună administrare a județului Constanța în următorii 4 ani, Remus Negoi spune că are o echipă de profesioniști, alături de care va demara numeroase proiecte, menite să rezolve problemele din județ și să îi atragă în țară pe cei care au plecat pentru un trai mai bun. Mai multe informații despre echipa USR-PLUS puteți găsi chiar pe pagina alianței, constanta.usr.ro.

Stelian Ion: Celor care îmi reproșează că nu știu administrație, le spun că învăț repede

”Avem în țara aceasta multe legi care ne guvernează. Toate pot fi citite pentru a fi cunoscute, aceasta nu este o problemă. În plus, voi avea specialiști în toate domeniile, nu mă voi înconjura de lachei și personaje care să mă laude. Astfel, vom reuși să facem Constanța să renască.

Consider că nu există vreun proiect care să nu poată fi făcut în acest oraș, cu oameni profesioniști. Iar eu, am alături de mine o armată de astfel de oameni și le mulțumesc pentru că au făcut pasul acesta și că au venit alături de noi.

Începutul va fi, poate, puțin mai dificil, până când vom sparge gheața și vom face auditul primăriei. Dar, după primele 6 luni vom veni cu propunerea de restructurare, iar constănțenii vor vedea cu ochii lor că putem să facem treabă, deși nu aveam experiență administrativă înainte.

Mă voi descurca la fel de bine cum am făcut și în Parlament. Pentru că nu aveam nicio experiență pe partea parlamentară, dar asta nu m-a împiedicat să fiu cel mai activ parlamentar de Constanța, față de ceilalți care au dormit timp de 4 sau mai mulți ani și nu au făcut absolut nimic.

Le mai spun constănțenilor că, pentru o bună administrare a orașului, mai contează buna-credință, inteligența și dorința de a schimba lucrurile în bine. Și ar mai fi un aspect important, acela că nu suntem prinși cu diferite firicele nevăzute, de firmele mafiei care era înainte, de firmele oligarhilor care au interese în Constanța.

Vrem să închidem robinetele prin care se scurg banii constănțenilor în buzunarele băieților deștepți, iar acești bani vor fi folosiți pentru servicii de calitate pentru constănțeni, astfel încât să ne placă efectiv să trăim în acest oraș”, spune Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Stelian Ion: Pentru mine, cele mai mari valori sunt familia și onoarea

”Pentru mine, valorile cele mai mari sunt familia și onoarea mea. Altceva nu am. Mi-aș fi dorit să fac o campanie exclusiv pozitivă, bazată pe proiectul pe care îl propun constănțenilor, ”Constanța Renaște”, pe care l-am gândit cu specialiștii din echipa USR-PLUS. Dar nu am putut să stau și să fiu călcat în picioare de susținătorii unui candidat. De fapt, în această campanie, eu nu am atacat pe nimeni, am contraatacat”, a precizat candidatul USR-PLUS, Stelian Ion.

Ne-am implicat în politică, pentru că nu mai putem sta cu mâinile-n sân  

”Am mai spus și repet, nu m-am visat niciodată primar. Poate mi-aș fi dorit să fac altceva. Sincer vă spun, mi-aș fi dorit să continui pe linia aceasta pentru care am învățat foarte mult, dar care acum mă ajută. Sunt avocat, jurist și aș vrea să continui această carieră, dar, văzând că acești indivizi nu fac lucruri pentru noi și le pasă doar de propriul lor interes, am spus că nu se poate să stau cu mâinile în sân. Așa gândim toți cei de la USR-PLUS. Toți colegii mei, din cauza aceasta s-au implicat și consideră că trebuie să facă ceva, pentru că așa nu se mai poate”, afirmă Stelian Ion.

Stelian Ion: Haideți să nu irosim șansa pe care o avem acum!

Candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța ne spune că, dacă iubim acest oraș, trebuie să mergem duminică, 27 septembrie la vot și să facem o schimbare, pentru că în 30 de ani nu am avut această ocazie.

stelian-ion-si-remus-negoi-candidati-usr-plus”USR-PLUS are șansa să facă o schimbare majoră în Constanța. Haideți să fim realiști și să ne trezim, că nu mai avem timp! Trec anii, iar copiii noștri cresc fără să se bucure de un oraș frumos.

Este o mare oportunitate acum, pierdem o jumătate de oră pe 27 septembrie și mergem la vot, dar câștigăm un oraș frumos în 4 ani. Haideți să nu irosim șansa aceasta imensă pe care o avem la aceste alegeri!

La alegerile europarlamentare, PSD a fost pe locul 3 în Constanța și ați dovedit că votul vostru este important.

Le spun constănțenilor să nu creadă 100% în sondajele care apar, pentru că multe dintre ele sunt nu au cum să facă lucrul acesta. Noi am făcut o măsurătoare, dar pot să vă spun că este o poză a momentului și nici aceasta foarte fidelă, iar marja de eroare este de peste 3,4%, adică mai mare decât diferența dintre noi, cei 3 candidați de pe primele locuri.

Dacă vreți o schimbare adevărată, haideți, oameni buni, la vot!”, ne-a încurajat Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța.

Remus Negoi: Acordați-ne încredere, puneți ștampila pe USR-PLUS!

Remus Negoi am bătut mult timp județul la pas, tocmai pentru a le transmite oamenilor că suntem alături de ei și avem proiecte frumoase pentru ei.

remus-negoi”Suntem foarte încrezători pentru ce se va întâmpla pe 27 septembrie.

Spun acest  lucru, nu numai în calitate de candidat, ci și de cetățean care vrea să trăiască bine, decent, în județul Constanța.

Vreau, la fel ca toți constănțenii, să nu ne mai fie nevoiți copiii să plece în alte țări, să le placă să trăiască aici și să le creăm locuri de muncă bine plătite în tot județul Constanța.

remus-negoi-stelian-ion-candidati-usr-constantaPentru ca aceste lucruri să se întâmple însă, este nevoie ca mulți oameni să vină la vot, să ne acorde încredere și să pună ștampila pe USR-PLUS”, a declarat pentru Discover Dobrogea, Remus Negoi, candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța.

Comandat de USR PLUS , filiala Constanța
Executat de Discover Dobrogea – portal: www.discoverdobrogea.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200251

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Mamaia Nord – relaxare și distracție la superlativ

Mamaia Nord – relaxare și distracție la superlativ

Mamaia Nord este cea mai nouă stațiune de pe litoralului românesc, renumită pentru plajele sale acoperite de nisip fin și mângâiate de valurile Mării Negre. Cu o varietate de atracții și facilități, Mamaia Nord este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat,...

Pin It on Pinterest