fbpx
SEAS 2024
Sporturile nautice prelungesc sezonul turistic și în perioada toamnei

septembrie 25, 2023

sporturile-nautice-prelungesc-sezonul-turistic-in-constanta-si-mamaia

Constanța găzduiește în perioada 25-26 septembrie, pe plaja Zoom, un eveniment dedicat iubitorilor sporturilor nautice. Competiția de Kitesurfing reunește participanți din întreaga țară și oaspeți de prestigiu de peste hotare și promite un adevărat spectacol atât pentru cunoscători, cât și pentru turiștii și constănțenii dornici să vadă marea colorată de zecile de zmeie ale participanților. Concursul, organizat de WEGO Kitesurfing, în parteneriat cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, promite un spectacol de neratat, având în vedere că participanții vor înfrunta condiții meteorologice extreme, cu vânt puternic și valuri înalte, iar spectatorii vor avea ocazia să admire sărituri impresionante și manevre complexe în aer.

Desfășurarea evenimentului la Constanța demonstrează, încă o dată, potențialul destinației Mamaia-Constanța de a găzdui competiții sportive de înaltă calitate și evenimente atractive pentru public, și în afara sezonului de plajă.

Atracțiile turistice nu se încheie odată cu sfârșitul sezonului estival. Ne-am propus să prelungim sezonul și în lunile de primăvară și toamnă, iar în luna septembrie avem parte de condiții meteo excelente pentru sporturile nautice, deoarece vântul bate mai tare, iar cei care practică acest sport se bucură de valurile mării”, afirmă George Măndilă, președinte OMD Mamaia-Constanța.

OMD Mamaia-Constanța a susținut recent și meciurile de tenis din Cupa Davis, România – Taiwan, desfășurate la Club Idu Mamaia, dar și Festivalul Sunwaves, organizat în stațiune.

Dacă în sezonul estival, evenimentele organizate de OMD s-au adresat, în special, turiștilor veniți pe litoral pentru plajă și relaxare, în această toamnă este vizată extinderea sezonului. Pentru a atrage vizitatori, până la finalul lunii septembrie, OMD sprijină organizarea evenimetelor care răspund preferințelor unui public variat.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest