fbpx
Sportivii CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionate Naționale și Balcanice

octombrie 13, 2023

csm-constanta-meciuri-septembrie-competitii-sportive-nationale-si-internationale

Avem o nouă săptămână plină! Sportivii CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionate Naționale și Balcanice, iar echipele clubului sunt angrenate atât în competiții europene cât și în ligile naționale, la cel mai înalt nivel. Avem un weekend plin în Sala Sporturilor, cu volei, baschet și handbal! Tuturor sportivilor și antrenorilor le ținem pumnii și le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!

 Handbal juniori

Juniorii 3 CSM Constanța au un nou meci dificil în Seria C a Campionatului Național J3. Handbaliștii antrenați de Denis Ali joacă împotriva celor de la HC Omer Constanța A, în etapa a 3-a. Partida are loc în Sala Sporturilor. Duminică, 15 Octombrie, de la ora 13.00.

Rugby

Sâmbătă, 14 octombrie, pe terenul “Parcul Copilului” din Capitală se desfășoară meciurile din cadrul etapei a 2-a în Campionatul Național de Rugby în 7, Grupa Elita. CSM Constanța (antrenori Nicolae Radu Mocanu, Daniel Boldor) se află în Grupa B, alături de Rapid București, CSU Arad și Poli Iași. În primul meci, de la ora 9.40, CSM Constanța o întâlnește pe Poli Iași. De la ora 11.00, este duelul cu Rapid, iar în ultima partidă din grupă, de la ora 12.20, joacă împotriva lui CSU Arad. În funcție de locul ocupat în grupă, va urma după-amiază și meciul de clasament.

Rugby

Rugbiștii CSM Constanța joacă în cadrul etapei a 2-a din Divizia Națională de Juniori U20, pe teren propriu, cu CNAV-Dinamo București. Echipa constănțeană, antrenată de Marius Codea, pornește cu prima șansă, fiind deținătoarea titlului național la această categorie de vârstă. Partida este programată pe stadionul Flacăra din Năvodari. Duminică, 15 Octombrie, de la ora 13.00. Hai, Constanța!

Baschet seniori

Baschetbaliștii CSM Constanța susțin, în weekend, cel de-al patrulea meci din acest sezon în Liga Națională Getica ’95. După victoria spectaculoasă obținută marți, când au trecut cu 79-78 de CSM Focșani de la Sala Sporturilor, băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian merg cu un moral excelent la Râmnicu Vâlcea. Mai mult, echipa noastră are deja o victorie împotriva celor de la CS Vâlcea 1924, obținută chiar în acest sezon, în urmă cu aproape o lună, în turneul de calificare al Cupei României găzduit de Constanța. A fost 93-53 atunci pentru noi! Cele două echipe stau din nou față în față, acum în Liga Națională Getica ’95, la Sala Traian din Râmnicu Vâlcea. Sâmbătă, 14 Octombrie, de la ora 18.00. Hai, Constanța!

Baschet senioare

A venit momentul debutului în sezonul 2023/2024 al Ligii Naționale Getica ’95 pentru baschetbalistele CSM Constanța! Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tâmîrgeanu joacă în prima etapă, pe teren propriu, cu CSM Târgoviște, la trei zile după meciul foarte bun făcut în EuroCup Women, la Istanbul, pe terenul finalistei ultimei ediții a competiției, Galatasaray! Un meci cedat la mare luptă, 77-83, după o primă repriză câștigată cu 46-40! Mărginean, Gödri-Părău & compania încep sezonul regulat din LNBF în Sala Sporturilor și mizează pe tribune pline! Sâmbătă, 14 Octombrie, de la ora 19.00. Hai, Constanța!

Baschet juniori

Juniorii U15 Masculin se vor deplasa la Focșani pentru un nou turneu în Campionatul Național. Băieții antrenați de Norbert Kovasch vor întâlni Sâmbătă, 14 Oct, Ora 12.00 pe CSM Focșani și Cuza Pirates Brăila la ora 19.00 iar Duminică, 15 Oct, la ora 10.00 pe CSM Phoenix Galați.

Tenis de masă feminin

Este un weekend plin cu tenis de masă. Începe Campionatul Național Echipe Seniori Divizia A – Tur, iar fetele evoluează, între 13-15 Octombrie, la Sala Polivalentă din Bistrița. CSM Constanța participă cu două echipe în competiție. CSM Constanța I este alcătuită din Andrea Teglas, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Inna Lescinscaia și Maria Isabela Tolea, iar CSM Constanța II le are în componență pe Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu, Alina Mușat și Lorena Dumitru.

Tenis de masă masculin

Băieții își dau întâlnire la Odorheiu Secuiesc pentru primele meciuri din turul Campionatului Național Echipe Seniori Divizia A. CSM Constanța participă cu o echipă formată din Cristian Grigore, Cristian Chirița, Paul Mladin, Bogdan Iacob și Victor Carabaș. În 13-15 Octombrie, la Sala Sporturilor din Odorhei. Succes, echipelor noastre! Hai, Constanța!

Judo

Judoka CSM Constanța participă la Finala Campionatului Național U21 Echipe și Ne Waza (luptă la sol), competiții găzduite de Sala Polivalentă a Complexului Sportiv de la Izvorani. 6 sportivi, antrenați de Radu Florin Luca și Gheorghe Lozovanu, se bat pentru medalii: Robert Iamandi, la categoria 66kg, Alexandru Tănase 73kg, Victor Sandu 81kg, David Laurențiu Gliga 90kg, Matei Plosceanu și Fabrizio Mucenica, ambii la +90kg. Competiția are loc între 12 și 14 Octombrie.

Sportivii CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatul Balcanic de Judo U23 de la Istanbul! David Fodor, la categoria 81kg, și Vlad Topală, la +100kg, vor intra pe tatami la Hasan Dogan Sport Complex, alături de cei mai valoroși tineri judoka din Balcani. Sportivii antrenați la CSM Constanța de Radu Florin Luca și Gheorghe Lozovanu ne țin cu sufletul la gură în weekend. Sâmbătă și Duminică, începând cu orele 10.00. Hai, Constanța!

Lupte

Tinerii, dar talentații luptători de la CSM Constanța, participă în perioada 12-15 Octombrie, la Călărași, la întrecerile Campionatelor Naționale individuale de lupte U17, juniori 4. În lupta pentru medalii, antrenorii Gheorghe Ciupercă și Gheorghe Grigore vor miza pe următorii sportivi: Eduard Alexandru Gheorghe, Valentin Rusu, Maria Albu, Sara Maria Bogles, Ștefania Maria Birca. Hai, Constanța!

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest