fbpx
Sezonul estival 2023 se anunță mai bun pentru stațiunea Mamaia

ianuarie 12, 2023

OPMCTA-Mamaia-sezon-estival-2023-rezervari-litoralul-pentru-toti-omd-mamaia-constanta

Turiștii români au început să prefere sistemul de rezervări early booking, pentru a beneficia de vacanțe la mare cu prețuri mai reduse. Astfel, numărul rezervărilor în stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, a crescut în ultimele două luni.

Vânzări crescute pentru sezonul estival 2023, în stațiunea Mamaia

”Am analizat vânzările și avem o creștere a numărului de rezervări în stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, față de anii trecuți. Statistica este realizată pentru perioada 01.10.2022 – 10.01.2023. Comparativ cu anul 2022, creșterea este de 55%, iar față de 2021, de 22%”, a afirmat Ștefan Necula, directorul agenției Litoralulromanesc.ro.

”Scăderea taxelor pentru parcare în stațiunea Mamaia, dar și investițiile realizate de hotelieri i-au determinat pe turiști să își facă rezervări în sistem early booking pentru vara aceasta.

Ofertele pentru înscrieri timpurii în stațiunea Mamaia asigură reduceri substanțiale la prețul de cazare, iar turiștii încă își pot achiziționa pachete turistice cu un discount de până la 50%.

OPMCTA propune organizarea mai multor evenimente în extrasezon, pentru că doar așa vom reuși să atragem mai mulți turiști, atât în stațiunea Mamaia, cât și în orașul Constanța”, spun reprezentanții OPMCTA Mamaia-Constanța.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

Turismul în stațiunea Mamaia este în creștere! Deși 2023 a fost primul an în care Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța a funcționat începând cu jumătatea lunii iulie, scopul a fost atins atât în ceea ce privește cifrele raportate la final de...

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

OMD Mamaia Constanța anunță demararea procedurii de organizare a concursului național de soluții pentru branding-ul stațiunii Mamaia. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță demararea concursului național de soluții pentru branding, care să...

Pin It on Pinterest