fbpx
„SeaSide Drinks Winter Fest 2024”: un apres ski party pe Litoral, în inima iernii

ianuarie 18, 2024

seaside-drinks-winter-fest-apres-ski-party-pe-litoral-constanta

Un eveniment extraordinar de iarnă se pregătește să încânte Constanța, aducând o explozie de arome și distracție în orașul de la malul mării. „SeaSide Drinks Winter Fest 2024” este programat pentru 20 ianuarie 2024, la Arena Garden, situată pe Strada Interioară 3 (lângă depozitul DPD), începând cu ora 16:00.

Invitați speciali la „SeaSide Drinks Winter Fest 2024”

La evenimentul de sâmbătă vor participa reprezentanții Cardinal Motors, dar și cei ai cramelor Rasova, Domeniile Mitroi, Purcari Chateau, Jidvei și Domeniile Ovidiu.

seaside-drinks-winter-fest-2024-apres-ski-party-pe-litoralÎn funcție de preferințe, barmanii îi vor servi pe invitați și cu Jameson, Chivas, Wembley Crown, Stalinskaya Gold, Bumbu, Ostoya, Absolut Vodka, Havana Club sau Deacon Whisky. 

Atmosferă de iarnă și Dress Code Unic

Având în vedere că evenimentul are loc în ianuarie, participanții sunt invitați să se alăture distracției, într-o atmosferă de iarnă autentică.

Dress code-ul recomandat este costumul de ski sau o ținută groasă, pentru ca petrecăreții să simtă frumusețea iernii, în orașul de la malul mării.

„Noi facem focul, dar veniti pregătiți!”, afirmă organizatorii, cu atât mai mult cu cât sâmbătă temperaturile vor fi mai scăzute decât în aceste zile.

Program incendiar la „SeaSide Drinks Winter Fest 2024”

16:00 – Grătare și Atmosferă Incendiară: Se aprind grătarele pentru a pregăti delicii culinare care să le încălzească inima  participanților.

DJ-ul va începe să pregătească atmosfera cu o selecție antrenantă de muzică pentru a-i ține pe toți în mișcare.

Barmanii în Acțiune: Peste 70 de băuturi vor fi pregătite cu pricepere, inclusiv cocktailuri calde și reci, vinuri, whisky, rom, vodka, lichior, vermut, cognac.

Zonă de Trabucuri și Socializare: Se va aprinde semineul în zona de trabucuri, iar participanții sunt invitați să socializeze și să se bucure de momente memorabile.

Bilete disponibile acum

Accesul la „SeaSide Drinks Winter Fest 2024” se face doar pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua The Corner Shop din Constanța, la intrarea în festival sau cel mai simplu și rapid, online pe site-ul iabilet.ro. Costul biletului este de 150 de lei și include 15 băuturi la alegere!

Tombole cu Premii și Surprize

Împreună cu partenerii noștri, vă pregătim tombole cu premii tentante, inclusiv vouchere la restaurante, frigidere de vin sau chiar băuturi exclusive. Faceți-ți gașca mare și pregătiți-vă să vă creați amintiri de neuitat pe litoralul constănțean”, ne transmit organizatorii festivalului.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest