fbpx
Mamaia Constanta
Programul „Litoralul pentru toți” atrage numeroși turiști în Stațiunea Mamaia Nord

iunie 11, 2024

statiunea-mamaia-nord-litoralul-pentru-toti-turisti

Vremea frumoasă și ofertele bune ale unităților de cazare, atrag sute de turiști în Stațiunea Mamaia Nord, în cadrul programului „Litoralul pentru toți”.

Oaspeții care au ales să vină la mare, la începutul lunii iunie, au noroc, anul acesta, de vreme caldă, cu temperaturi foarte ridicate, dar și de plaje doar pentru ei. În plus, tarifele mici la cazare și mâncărurile delicioase de la cherhanalele din zonă îi încântă pe turiștii care preferă Stațiunea Mamaia Nord, în această perioadă. În prezent, cei care vor să se bucure de mare și de soare, pot plăti sume cuprinse între 180 de lei pe noapte, la o pensiune de 5 stele și aproximativ 700 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus, la hotelurile de 5 stele. Mai mult decât atât, unitățile de cazare le pun turiștilor la dispoziție și numeroase facilități, plajă privată, piscină, băuturi și restaurante, pentru a le asigura o vacanță relaxantă.”, a declarat pentru Discover Dobrogea, Elenis Tulică, reprezentantul OMD Mamaia Nord.

„Litoralul pentru toți” este un program destinat turiștilor care doresc să petreacă un sejur la mare în extrasezon și să se bucure de plaje mai libere, dar și de reduceri foarte mari la prețul de cazare pentru pachetele de 6 nopți. Programul „Litoralul pentru toți” se încheie pe 20 iunie, dar se va desfășura și ediția de toamnă, în perioada 1 septembrie – 15 octombrie. Mai multe unități de cazare, de 2, 3, 4 și 5 stele din stațiunea Mamaia Nord, s-au înscris în acest program.   

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest