fbpx
Mamaia Constanta
Premieră la Neversea 2023! Fanii își pot rezerva abonamentul cu doar 1 Euro

octombrie 30, 2022

festivalul-neversea-2023-editia-cinci-participare-record-constanta-romania-plaja-modern-plaja-neversea

Neversea 2023, a cincea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa vine cu un concept nou și un milion de motive să iubești vara anului viitor. Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța. Timp de 4 zile și 4 nopți, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea și viața se vor bucura de o nouă ediție Neversea, unde vor trăi experiențe unice pe care și le vor aminti toată viața.

Neversea 2023 lansează o premieră – fanii își pot rezerva abonamentul cu 1 Euro

În premieră, fanii își pot rezerva abonamentul pentru Neversea 2023 cu doar 1 euro, până pe 21 noiembrie, prin platforma Extasy.

Cea de-a cincea ediție Neversea va aduce artiști în premieră în România, cei mai buni DJ-i și producători internaționali, precum și artiști români. Organizatorii vin pentru ediția din 2023 și cu o poveste nouă și vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice.

festivalul-neversea-2023-constanta-romania

Oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm și energii bune aduse și de dansatori, animatori și acrobați pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanți. Fanii se vor putea încărca cu adrenalină și fericire din tot perimetrul festivalului, care, pe lângă scene, va găzdui și diverse activități interactive, sporturi pe apă, ateliere și workshopuri creative și inspiraționale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare și băuturi.

Organizatorii spun că pregătesc o mulțime de surprize noi cu care îi vor surprinde pe cei care trec pragul festivalului.

Primele abonamente vor avea prețul special de 79 Euro plus taxe

Cei care doresc să își asigure acum intrarea la cea mai mare petrecere de la Marea Neagră de anul viitor se pot înscrie pe https://extasy.com/ sau pot descărca aplicația Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-și rezerva abonamentul la prețul de doar 1 euro.

festivalul-neversea-constanta-2022

După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la prețul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti prețul întreg al abonamentelor rezervate.

Acestea vor avea un preț special:

General Access Basic: 79 euro + taxe

General Access Risk Free: 99 euro + taxe

VIP: 209 euro + taxe

Cei care își rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa support@extasy.com până pe 21 noiembrie 2022.

Prețul final al abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar cel VIP de 349 euro plus taxe.

Peste 260.000 de participanți la ultima ediție Neversea

În 2022, peste 260.000 de oameni au participat la cea de-a patra ediție Neversea, în cele 4 zile și 4 nopți de festival.

Peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume au făcut show-uri uimitoare pe cele 5 scene amplasate la malul Mării Negre. Alan Walker, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Danny Avila, KSHMR, NERVO, Nicky Romero, Steve Aoki, ZHU, Paul Kalkbrenner, Parov Stelar, Black Eyed Peas, Tyga, Brennan Heart, Tujamo, Azteck, Madeon și B Jones sunt câțiva dintre headlinerii care au făcut senzație la festivalul Neversea 2022.

Mai multe detalii despre ediția din 2023 vor fi dezvăluite în curând, ne asigură organizatorii Festivalului Neversea.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest