fbpx
Pregătirile pentru Neversea și Untold merg înainte. Organizatorii sprijină autoritățile pentru combaterea epidemiei cu noul coronavirus

martie 10, 2020

Festivalul Neversea

Organizatorii festivalurilor Neversea și Untold își asigură fanii că pregătirile pentru cele mai așteptate evenimente muzicale ale acestui an din an, merg înainte. Ei afirmă că susțin pe deplin decizia autorităților de a lua măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii cazurilor de coronavirus, deoarece prevenția este esențială în această perioadă.

Neversea și Untold pregătite cu responsabilitate

Neversea pregatiri”UNTOLD este o organizație responsabilă, care pune întotdeauna siguranța fanilor săi pe primul loc. Așa cum am obișnuit și până acum, prin colaborările pe care le avem cu toate autoritățile, oferim un exemplu de siguranță a evenimentelor în lume. Organizăm cele mai importante festivaluri din an și știm cât de așteptate sunt de către fanii noștri. Pentru a ne putea bucura de o vară plină de evenimente trebuie să tratăm situația obiectiv, cu calm și responsabilitate. În momentul de față, siguranța populației este cel mai important aspect, iar în acest sens ne manifestăm toată deschiderea și suportul nostru de a susține în orice fel eforturile autorităților”, afirmă Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD & NEVERSEA. El susține că este în legătură permanentă cu autoritățile și urmărește, alături de echipa sa evoluția situației cu responsabilitate.

Să ne informăm din surse credibile

Reprezentanții Untold și Neversea îi sfătuiesc atât pe tineri și nu numai, să se informeze corect, din surse credibile și autorizate. De asemenea, ei ne încurajează să urmăm recomandările autorităților și să ținem cont de toate măsurile de prevenție instituite de acestea, menite să ducă la stoparea răspândirii virusului.

Pregătirile pentru Untold și Neversea merg înainte

Festivalul NeverseaEdy Chereji îi asigură pe fanii evenimentelor pe care le organizează, că pregătirile pentru cele mai așteptate festivaluri ale anului 2020, NEVERSEA și UNTOLD, merg înainte. ”Privim cu optimism și muncim la fel de intens în următoarele 4, respectiv 5 luni, la fel cum am făcut-o și până acum, pentru a aduce bucurie oamenilor în lunile de vară, respectiv în iulie și august, când vor avea loc evenimentele”, a precizat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD & NEVERSEA.

Cu toții sperăm că până la vară, acest coșmar se va încheia

Îmbolnăvirile cu noul coronavirus au dat peste cap întreaga planetă și ne dorim cu toții ca acest coșmar, numit COVID 19 să se termine cât mai repede. ”Suntem încrezători că măsurile luate atât la nivel internațional cât și la nivel național de către reprezentanții autorităților competente în domeniu vor avea ca efect o evoluție pozitivă în lunile care urmează. Desigur, toate acestea trebuie coroborate cu conștientizarea fiecărei persoane de a respecta normele de protecție și prevenție, atât pentru siguranța proprie cât și pentru cei din jur”, a mai spus Edy Chereji.

Festivalul Neversea este programat să se desfășoare în perioada 2-5 iulie, pe plaja Modern din Constanța, în timp ce Untold va avea loc în intervalul 30 iulie-2 august.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Sportivii CSM Constanța participă la 16 competiții, în acest weekend

Sportivii CSM Constanța participă la 16 competiții, în acest weekend

Este o nouă săptămână plină de evenimente pentru sportivii CSM Constanța! Echipele noastre sunt angrenate în ligile interne de baschet, handbal, rugby și șah, dar și în cea de-a doua competiție ca valoare din tenisul de masă european! Voleibaliștii pregătesc debutul...

Festivalul Neversea 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie

Festivalul Neversea 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie

Porțile festivalului Neversea 2024 se redeschid pentru cea de-a șasea ediție, una plină de energie, culoare și cele mai emoționante răsărituri de pe o plajă din Europa. Ediția din 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe plaja Neversea, din Constanța. Cu dorul de...

Pin It on Pinterest