fbpx
Povestea Neversea reîncepe astăzi în Constanța. Participă turiști de pe 4 continente

iulie 4, 2019

Neversea 2019

Soare, mare, distracție cât cuprinde, experiențe unice și multe, foarte multe surprize și cadouri pentru participanți. Ați ghicit, este vorba despre Neversea, cel mai important eveniment al anului, care se desfășoară începând de astăzi, 4 iulie, în Constanța. Peste 200.000 de turiști români și străini vor face parte din frumoasa poveste Neversea și asistă până în dimineața zilei de 8 iulie la spectacolele care se vor avea loc neîntrerupt, timp de 96 de ore. Un maraton al distracției și surprizelor, neegalat până acum de un alt eveniment în orașul de la malul mării.

Neversea, peste 40.000 de bilete vândute

Mai bine de 40.000 de participanți la festival și-au achiziționat deja abonamentele pentru Neversea. Organizatorii spun că anul aceasta vor veni mai mulți tineri din străinătate. Astfel, vor ajunge în Constanța turiști de pe patru continente, din Statele Unite, Australia, Asia și Europa, toți dornici să experimenteze senzații unice la Neversea și să petreacă de la apus până la răsărit, apoi să o ia de la capăt. Mulți își cumpără abia acum biletele și s-au format deja cozi la ghișee.

Constănțenii au parte de oferte speciale la Neversea

Locuitorilor Constanței le-au fost pregătite oferte speciale de către organizatori. Cei care au buletin de Constanța și își doresc să participe la marele eveniment sunt așteptați în zona festivalului și vor avea parte de abonamente la prețuri reduse. Constănțenii beneficiază de discount-uri între 100 și 150 de lei de persoană pentru cele 4 zile de festival, pe care le pot descoperi în punctele special amenajate pe plaja Modern.

Check-in-ul online te scapă de cozi

Zeci de mii de participanți sunt așteptați la Festivalul Neversea, motiv pentru care organizatorii au simplificat procesul de verificare pentru documente. La fel ca în cazul biletelor de avion, cei care merg la Neversea își pot face check-in-ul online fie de acasă, fie chiar în drum spre festival, pentru a scăpa de cozile de punctele în care se oferă brățările de acces. Toți cei care au cumpărat bilete sau abonamente la festival, pot merge la intrarea dinspre Portul Tomis pe Plaja Neversea sau Modern cum o știm mulți dintre noi. Acolo este zona de acces în festival și poate fi preschimbat abonamentul sau biletul în brățară. Sunt linii separate pentru cei care și-au făcut deja check-in online, iar procesul lor de acces va fi mult mai rapid la fața locului. Participanții economisesc astfel timp, întrucât nu le vor mai fi procesate datele la fața locului. Recomandarea organizatorilor este ca un număr cât mai mare de participanți să apeleze la această variantă înainte de a ajunge pe Plaja Neversea, pentru a nu sta la cozi.

Biletele încă mai pot fi achiziționate

Deși am auzit zvonuri potrivit cărora s-au terminat biletele pentru Neversea, ele nu se confirmă. Abonamentele sau biletele de o zi pot fi cumpărate fie de pe site-ul organizatorului, fie direct de pe Plaja Neversea. Este adevărat, în această perioadă prețurile sunt mai mari și încă vor mai crește, iar cei care și-au achiziționat primii tichetele sunt cei mai avantajați. Astăzi, de exemplu, prețul unui abonament pentru cele 4 zile de festival este de 600 de lei + TVA, iar biletul pentru o zi este 305 lei pentru primele două zile și 330 de lei pentru ultimele două zile ale evenimentului Neversea.

Transport non-stop cu RATC Constanța

Toți participanții la Festivalul Neversea sunt încurajați să folosească transportul în comun de călători. În acest sens, RATC Constanța, partener al evenimentului va pune la dispoziție autobuze care vor circula non-stop pe toată durata festivalului. Autobuzele vor coborî până în Portul Tomis, în apropierea Plajei Modern. Transportul public va fi cea mai eficientă modalitate de a ajunge la Neversea. Biletele RATC pot fi achiziționate prin SMS la numărul de telefon 7475 sau de la punctele de vânzare RATC. Detalii găsiți pe site-ul regiei. În Portul Tomis va fi amplasat un punct de vânzare pentru biletele RATC, care va funcționa în program non-stop până pe 8 iulie. Reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța recomandă achiziționarea biletelor valabile pentru 24 de ore, la prețul de 5 lei sau a biletelor pentru 7 zile, la prețul de 30 de lei.

Siguranță maximă la Neversea

1800 de reprezentanți ai MAI le vor asigura turiștilor și constănțenilor 4 zile de distracție fără incidente. Ample măsuri măsuri de securitate, similare celor de la aeroport, au fost luate de către autorități. Jandarmii și polițiștii sunt pregătiți pentru cele mai dificile provocări care ar putea să apară pe apă sau pe plajă. În plus, dronele pentru care nu a fost obținută autorizație de zbor în perimetrul festivalului sunt interzise. Cei care nu respectă această regulă vor fi sancționați contravențional sau chiar penal.

Asistență medicală sporită la Neversea

Cei care participă la Festivalul Neversea vor avea parte de asistență medicală de urgență. Va fi asigurată în permanență prezența medicilor și a asistenților la eveniment, inclusiv pe timpul zilei. 3 corturi de prim-ajutor și două puncte medicale avansate sunt amplasate pe Plaja Neversea. Pe timpul nopții vor fi detașați aproximativ 11 medici și asistenți de la UPU, care vor lucra în punctele medicale. În medie, 100 de cadre medicale vor acționa pe timpul nopții, iar ziua, când activitatea este redusă, vor funcționa un punct medical avansat și unul de prim-ajutor. În perimetrul Plajei Neverea vor patrula trei șenilate, echipe de voluntari pentru extracție, două autospeciale de victime multiple, una în festival și una în rezervă și un punct de stingere pentru securitatea la incendiu. Există și 10 echipe pentru extracție, iar personalul angrenat în activitățile privind securitatea în cadrul festivalului va fi în uniformă, indiferent de instituția de la care provine.

Noutățile oferite de Neversea în 2019

Pentru această ediție, organizatorii festivalului spun că zone întregi sunt schimbate comparativ cu anii precedenți. Astfel, zona Daydreaming sau Temple vor oferi senzații diferite. Cei de la Neversea spun că au pregătit un concert care a prins foarte bine în București numit ”Nostalgia”. Ei au precizat că este vorba despre un stil de petreceri în genul celor din anii 90, care se bucură de un succes foarte mare. Peste 5000 de persoane sunt implicate pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, între care 1400 de voluntari și 1800 de reprezentanţi MAI. În plus, la această ediție sunt artiști care vin să cânte în premieră în România și care sunt foarte așteptați de publicul tânăr. Multe noutăți și surprize îi așteaptă pe toți cei care vor participa la Neversea 2019.

Neversea 2019 va fi o ediție mai reușită decât precedentele

Organizatorii ne asigură că Neversea 2019 va fi o ediție mai reușită decât precedentele. La festivalul din acest an vor fi mai mulți participanți decât la cele din anii precedenți. Bugetul Neversea 2019 este de aproximativ 9 milioane de euro, iar pentru buna desfășurare a evenimentului sunt implicate peste 5000 de persoane, la care se adaugă și 1400 de voluntari. Aproximativ 50 de restaurante și sute de puncte pentru băuturi răcoritoare sau alcoolice se află pe plaja Neversea. Cei mai mulți agenți economici sunt localnici, cluburile din Constanța și Mamaia și operatori economici. Sunt satisfăcute opțiunile tuturor, de la opțiuni mai accesibile până la cei care își doresc produse premium, realizate de chefi. Pentru anumite servicii sau tipuri de produse sunt aduși operatori specializați.

Artiștii de la Neversea nu au pretenții exagerate

Artistul american G Eazy, foarte așteptat de tinerii din România este pentru prima dată la noi în țară. El va fi prezent pe scena festivalului astăzi, în prima zi de Neversea.

Sean Paul le-a cerut organizatorilor o ceapă. El nu a precizat pentru ce anume îi trebuie și nici ce fel de ceapă să fie, albă, roșie sau verde, astfel că i-au fost pregătite toate sortimentele pe care le avem în România, pentru a-și putea alege ce vrea.

Jessie J își dorește să aibă o întreagă încăpere pentru machiaj, atât la hotel cât și în backstage și personal specializat în make-up.

Steve Aoki vrea 12 torturi pe care le va arunca în public. Ele au fost testate înainte, pentru ca el să vadă că frișca se lipește de față și că nu există probleme. El a trimis și o rețetă pe care organizatorii trebuie să o respecte, iar cu câteva zile înainte de festival au fost încercate torturile pe unul dintre colegi, a fost făcut un video care i-a fost trimis, pentru a vedea că totul va fi așa cum își dorește.

În rest, artiștii vor băuturi mai deosebite, care nu se găsesc în România. Unii își doresc anumite tipuri de mașini de lux apărute în 2018-2019, alții vor ca în backstage să existe flori de anumite culori sau jocuri video cum ar fi ”Fortnite”, pentru a se relaxa înaite să urce pe scenă. ”În rest, sunt destul de normali, nu au pretenții deosebite”, spun organizatorii. Artiștii sunt cazați în general la hoteluri de 4 și 5 stele din Mamaia, dar unii dintre ei vor sta și în București. Cei mai importanți artiști vin înainte de show și pleacă imediat după spectacol, pentru că vin cu propriile avioane private.

Sunt și vedete care le cer organizatorilor să le asigure lenjerie intimă și șosete, deoarece se află în permanență în turnee și nu au timp să meargă la mall să își cumpere tot ce le trebuie.

Distracție maximă tuturor! Let’s Neversea!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest