fbpx
SEAS 2024
Organizația Patronală Mamaia-Constanța dorește să atragă turiști în extrasezon prin organizarea unor evenimentele culturale

mai 27, 2022

ziua-constantei-eveniment-organizat-de-asociatia-dobrogea-de-patrimoniu-in-parteneriat-cu-organizatia-patronala-mamaia-constanta

Atragerea turiștilor în extrasezon, prin organizarea a numeroase evenimente culturale este o prioritate pentru Organizația Patronală Mamaia-Constanța. Manifestările dedicate Zilei Constanței au dovedit faptul că, atât localnicii, cât și turiștii sunt dornici să participe la spectacole, activități sportive și manifestări culturale, chiar și în extrasezon.

Organizația Patronală Mamaia-Constanța, partener la evenimentul ”Simboluri de Ziua Constanței”

Organizația Patronală Mamaia-Constanța a fost partener în cadrul evenimentului ”Simboluri de Ziua Constanței”, organizat de Asociația Dobrogea de Patrimoniu, deoarece apreciem că valorile patrimoniului cultural din Constanța trebuie să fie promovate.

simboluri-de-ziua-constantei-eveniment-organizat-de-asociatia-dobrogea-de-patrimoniu-in-parteneriat-cu-organizatia-patronala-mamaia-constantaCompania Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră și membru în Organizația Patronală Mamaia-Constanța, a sponsorizat Asociația Dobrogea de Patrimoniu cu 20.000 de lei pentru realizarea unei plăci din granit montată în Piața Ovidiu, pe care este gravat Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

”Monumentele istorice trebuie să fie cât mai bine promovate și puse în valoare, tocmai de aceea am dorit să fie gravat pe o placă din granit Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, a doua Primărie a Constanței și una dintre clădirile emblematice ale orașului”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

simboluri-de-ziua-constantei-eveniment-organizat-de-asociatia-dobrogea-de-patrimoniu-in-parteneriat-cu-organizatia-patronala-mamaia-constantaÎn cadrul evenimentului ”Simboluri de Ziua Constanței”, care s-a desfășurat pe 21 mai în Piața Ovidiu, membrii Organizației Patronale Mamaia-Constanța au oferit publicului premii atractive. 16 persoane s-au bucurat de premiile câștigate, oferite de: Iaki SPA, Irish Pub, Bueno, JT Watersports și Hotel Zenith din Mamaia.

Organizația Patronală Mamaia-Constanța susține promovarea minorităților

OPMCTA susține promovarea minorităților din județul Constanța, acest mozaic de culturi, tradiții și credințe care îi oferă Dobrogei un farmec aparte.

simboluri-de-ziua-constantei-eveniment-al-asociatiei-dobrogea-de-patrimoniu-in-parteneriat-cu-organizatia-patronala-mamaia-constantaLa manifestarea organizată cu ocazia Zilei Constanței au susținut un spectacol pe scena din fața Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța, ansamblurile etniilor din municipiul și județul Constanța: Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Ansamblul de dansuri al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România filiala Topraisar – ”Can Renkler”, Ansamblul ”ELPIS” al Comunității Elene din Constanța – împreună cu solistul Florian Jurcă, Ansamblul Comunității Aromâne ”IHOLU”, Ansamblul ”AUDEO” din Cernavodă al Partidei Romilor Constanța și Ansamblul ”Fidanlar”, al Uniunii Turce din România filiala Constanța.

Organizația Patronală Mamaia-Constanța va organiza evenimente pentru prelungirea sezonului pe litoral

”Organizația Patronală Mamaia-Constanța” se va implica în continuare, în calitate de partener, organizator sau co-organizator, pentru realizarea unor evenimente de amploare, care să atragă turiștii în Constanța și în stațiunea Mamaia, în special în extrasezon. Aceasta este o strategie de marketing turistic și intenționăm să elaborăm un program care ajută la prelungirea sezonului pe litoral, în lunile de toamnă. Printr-un astfel de proiect vor fi susținuți atât agenții economici, cât și angajații, deoarece pot fi create numeroase locuri de muncă. Românii își doresc să vină și toamna la mare, dacă pot lua parte la diferite evenimente culturale atractive”, afirmă directorul OPMCTA, Anca Nedea-Pavel.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest