fbpx
SEAS 2024
OMD Mamaia Constanța organizează, în această vară, aproximativ 30 de concerte

iunie 13, 2024

statiunea-mamaia-spectacole-omd-constanta-mamaia-2023

Turiștii care aleg stațiunea Mamaia, dar și localnicii vor avea parte de multă distracție, în această vară. OMD Mamaia-Constanța a pregătit foarte multe spectacole, în sezonul estival 2024. Evenimentele se vor desfășura în piațetele Cazino și Perla din stațiunea Mamaia.

Minivacanța de Rusalii dă startul concertelor verii, în stațiunea Mamaia

În minivacanța de Rusalii sunt așteptați foarte mulți turiști pe litoral. Tocmai de aceea, reprezentanții OMD Mamaia-Constanța vor începe, de weekend-ul viitor, organizarea concertelor în stațiune.

Începând din weekend-ul în care vor fi Rusaliile vom avea, în fiecare sfârșit de săptămână, pe scena din Piațeta Cazino, două concerte, la care participă câte doi artiști foarte cunoscuți în România. Astfel, vor fi aproximativ 30 de concerte până la data de 15 septembrie inclusiv, cu un bonus, atât de Rusalii, când vom avea 3 concerte, cât și de Sfânta Maria, când vor fi 4 zile de minivacanță, de joi până duminică”, a declarat pentru Discover Dobrogea, președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă.

Piațeta Perla din Mamaia va deveni, vara aceasta, locul preferat al copiilor

Toată vara, cei mici se vor bucura de evenimentele care le sunt dedicate. Pentru ca și copiii să aibă parte de experiențe frumoase în vacanța de vară, reprezentanții OMD Mamaia-Constanța le-au pregătit numeroase surprize.

În Piațeta Perla organizăm spectacole pentru copii, de la care nu lipsesc personajele de poveste, magicienii, baloanele împletite și artiștii care îi pictează pe cei mici pe față. Au loc și concursuri de voci și alte evenimente dedicate minorilor, joia și sâmbăta, între orele 20.00 și 22.00. Aceste activități au început pe data de 1 iunie și se desfășoară în fiecare săptămână, în zilele menționate, până la 1 septembrie.

Pentru divertismentul celor mici, avem și mascote în mărime naturală, cu personaje Disney. Vara aceasta i-am ales pe Mickey Mouse și pe Minnie Mouse, dar, de la jumătatea sezonului estival îi vom avea și pe Donald și pe Daisy Duck. Aceste mascote se plimbă de luni până miercuri inclusiv, pe plaja din stațiunea Mamaia, între orele 10.00 și 14.00. Joi, vineri sâmbătă și duminică, mascotele merg pe faleza stațiunii Mamaia, de la Piațeta Perla până în zona Butoaie și retur. Sâmbăta, aceste personaje sunt însoțite de un fotograf profesionist, iar copiii pot face poze, pe care ulterior le pot descărca de pe pagina de Facebook Visit Mamaia.

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele OMD Mamaia-Constanța, pentru sezonul estival 2024. De asemenea, vom organiza concursuri de talente și de voci, împreună cu artistul Mihai Trăistariu. Alte concursuri dedicate copiilor, „Vocea Mării” și „Summer Hits”, vor fi organizate în această vară, tot în Piațeta Perla, alături de artistul Aurelian Temișan. Pliante și afișe pentru promovarea acestor evenimente vor fi distribuite la hotelurile din stațiunea Mamaia, dar și la restaurante, în magazine și la beach-baruri, pentru ca turiștii și localnicii să fie informați”, a precizat pentru Discover Dobrogea, George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Acesta a mai spus că nici sportul nu va fi lăsat deoparte în această vară, astfel că vor fi organizate mai multe manifestări sportive, între care și 4 concursuri de kite, pe diferite plaje din stațiunea Mamaia și din Constanța.

Atragerea turiștilor străini în stațiune reprezintă o prioritate pentru OMD Mamaia-Constanța

Atragerea turiștilor străini în stațiunea Mamaia este una dintre preocupările reprezentanților OMD Mamaia-Constanța. În acest sens, aceștia au participat la 4 târguri internaționale de profil, unde au promovat destinația turistică.

Am participat deja la 4 târguri internaționale de o mare importanță – la Londra, la Varșovia, la Berlin și la Paris. Toată munca depusă acolo se va concretiza în această vară, când vom avea un infotrip generalizat, la începutul lunii iulie, în perioada în care se desfășoară și Festivalul Neversea. Am invitat aproximativ 50 de persoane, între care – reprezentanți ai companiilor media, jurnaliști, bloggeri, vloggeri, influenceri, cât și reprezentanți ai tour-operatorilor care doresc să facă business pe litoralul românesc, în speță în stațiunea Mamaia. Vreme de 5 zile le vor fi prezentate destinația Mamaia-Constanța și excursiile de o zi în Dobrogea.

În urma acestui infotrip, când ei vor vedea cum arată destinația noastră și ce anume se poate vinde de aici, vor avea loc întâlniri cu hotelierii și cu touroperatori din România, pentru a concretiza viitoarea colaborare comercială între touroperatori și hotelurile de pe litoral. Influencerii și bloggerii vor posta materiale pe diferite conturi cu foarte multe vizualizări, pe care noi le-am selecționat cu grijă. Bineînțeles, trebuie să spunem că vor fi și reprezentanți ai companiilor aeriene low-cost, precum LOT din Polonia, dar și Wizz Air.”, a mai spus pentru Discover Dobrogea, George Măndilă.

Extinderea sezonului în stațiunea Mamaia este o altă preocupare pentru OMD Mamaia-Constanța

Se discută de foarte mulți ani despre extinderea sezonului estival, în stațiunea Mamaia. Unul dintre proiectele care se desfășoară de mulți ani, în acest sens, este „Litoralul pentru toți”, însă, evenimentele de amploare ar putea aduce mulți turiști în capetele de sezon.

Dacă discutăm de un proiect pentru extinderea sezonului în stațiunea Mamaia, în această toamnă, lucrurile sunt în faza de organizare. Noi ne-am propus în acest an să extindem stagiunea de spectacole până la 15 septembrie, știind faptul că anul trecut am organizat evenimente până la 1 septembrie. An de an prelungim vacanța până spre toamnă, deoarce luna septembrie este extrem de bună pentru a veni la plajă, la mare, apa este în continuare caldă, stațiunea este mai liniștită, zgomotul de fond al stațiunii nu este foarte puternic, așadar, cei obișnuiți cu plimbările romantice, cu liniștea în stațiune, le recomandăm luna septembrie.

De la un an la altul încercăm să prelungim sezonul până în luna octombrie și nu numai. Așadar, se știe că am început la 1 mai și terminăm activitatea la 30 septembrie – 1 octombrie, iar anual vom gândi tot felul de strategii sau concepte care să facă în așa fel încât agențiile să poată vinde pachete turistice și în capetele de sezon. Încercăm să extindem sezonul, atât prin organizarea de evenimente artistice, cât și sportive de nivel național sau internațional, astfel încât stațiunea să devină din ce în ce mai atractivă.”, am aflat de la George Măndilă

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest