fbpx
OMD Mamaia – Constanța este parteneră la organizarea competiției Cupa Davis, care se desfășoară în stațiune, pe 15-16 septembrie

septembrie 11, 2023

competitia-cupa-davis-mamaia-septembrie-2023-omd-mamaia-constanta-partener

Turiștii români și străini, iubitori ai sportului alb, și-au rezervat deja, atât cazarea, cât și biletele pentru partida din cadrul Grupei I Mondiale de Cupa Davis. Competiția se desfășoară în perioada 15-16 septembrie 2023, la Tenis Club Idu din Mamaia.

Competiția Cupa Davis atrage în Mamaia elitele tenisului

Căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Davis, Gabriel Trifu, i-a convocat pentru întâlnirea cu Taiwan, pe jucătorii Nicholas David Ionel (224 ATP), Filip Jianu (345 ATP), Marius Copil (314 ATP), Victor Cornea (70 ATP la dublu), Cezar Creţu (370 ATP), Sebastian Gima (442 ATP) şi Luca Preda (1.104 ATP).

Cei mai buni jucători taiwanezi, la simplu, din echipa de Cupa Davis, care au fost selectați să își reprezinte țara în confruntarea cu România, sunt: Tung-Lin Wu (173 ATP), Yu Hsiou Hsu (197 ATP), Jason Jung (331 ATP), Tsung-Hao Huang (568 ATP).

Câştigătoarea acestei partide va merge în calificările pentru turneul final de Cupa Davis, în timp ce echipa învinsă va juca în continuare în play-off pentru menţinerea în Grupa Mondială I.

„Am intrat într-un parteneriat cu Federația Română de Tenis, pentru meciul din Cupa Davis care va avea loc în Mamaia, la sfârșitul acestei săptămâni.

În Constanța și în stațiune au loc și alte evenimente în luna septembrie, astfel că așteptăm, în continuare, turiști în Mamaia. În plus, programul «Litoralul pentru toți» este atractiv pentru români, iar hotelurile care și-au anunțat disponibilitatea au suficiente rezervări până la sfârșitul lunii, cu atât mai mult cu cât prețurile sunt mici, temperaturile ridicate și apa mării este caldă încă”, a declarat pentru Discover Dobrogea, George Măndilă, președintele OMD Mamaia – Constanța.

Foto: Facebook Club Idu Mamaia

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest