fbpx
O Românie fără hoție, promisiunea USR PLUS care îi scoate pe români la vot

decembrie 3, 2020

o-romanie-fara-hotie

O Românie fără hoție este visul multor oameni, dar în același timp este un ideal care pe unii îi sperie. Corupția din România ultimilor 30 ani a făcut nenumărate victime și ne-a gonit copiii din țară, pentru un dram de trai decent. După 30 de ani, USR PLUS ne arată luminița de la capătul tunelului: promisiunea de a trăi într-o Românie fără hoție, în care accentul va fi pus pe populație, nu pe politicieni.

O Românie fără hoție, proiectul care va elimina corupția din țară

Oameni bolnavi, umiliți și puși pe drumuri, copii care abandonează școala din cauza sărăciei, lipsa de sprijin pentru mediul de afaceri, sate întregi depopulate, o țară cu prea puține autostrăzi și cu o infrastructură precară, aceasta este imaginea României în anul 2020.

remus-negoi-stelian-ion-candidati-usr-constanta”Unul dintre motivele principale pentru care noi am fost determinați să intrăm în politică, este pentru că dorim să schimbăm ceva în țara noastră, deoarece vedem că în toate domeniile că se întâmplă lucruri nefirești.

Atâta vreme cât de 30 de ani asistăm la degradarea României, ne dorim foarte tare, inclusiv prin implicarea noastră și prin programul cu care venim la guvernare, să eliminăm acest flagel, acest cancer al societății românești, hoția.

Și nu ne referim numai la acel furt al banului public, vorbim și de furtul viitorului copiilor noștri, prin modul în care țara a fost condusă până acum, ne referim la exodul românilor în afara țării și la dezinteresul politicienilor de a-i atrage înapoi în țară pe acești oameni care au plecat pentru un trai mai bun și o viață mai demnă.

Cauza pentru care toate acestea au fost posibile este hoția, pe care vrem să o oprim”, a declarat pentru Discover Dobrogea, candidatul Alianței USR PLUS Constanța pentru Senatul României, Remus Negoi.

USR PLUS promite schimbarea la față a României și ne cheamă la vot pe 6 decembrie

”Miza acestor alegeri parlamentare este foarte importantă, pentru că este timpul ca românii să trăiască bine în țara lor. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie ca ei să meargă pe 6 decembrie la vot, astfel încât să nu mai ieșim în stradă să protestăm, să ne consumăm timpul și energia pentru drepturile noastre.

Faptul că mulți oameni nu și-au exercitat dreptul la vot, a făcut ca perioada 2016-2019 să fie una dintre cele mai negre din istoria post-decembristă.

Alianța USR PLUS nu s-a aflat până acum la guvernare, dar își dorește implementarea normalității în politica românească. Acest lucru ar trebui să ne dea un credit în fața alegătorilor, astfel încât aceștia să ne voteze pentru a le putea demonstra ce putem face.

Cu alte cuvinte, noi avem o mare responsabilitate și o dorință uriașă de schimbare. Vrem ca românii să trăiască bine în țara lor, iar acest lucru se va întâmpla când vom ajunge în Parlamentul și în Guvernul României, deoarece, din opoziție nu putem stopa hoția din România, hoție care ne-a sărăcit populația și țara ani de-a rândul.

Dorim să obținem cât mai multe voturi. Vrem ca românii să ne ofere creditul și încrederea prin votul din 6 decembrie, astfel încât, peste 4 ani, asumându-ne aceste responsabilități, să arătăm că am vrut și am putut să facem, să schimbăm România în bine”, a afirmat candidatul Alianței USR PLUS Constanța pentru Senatul României, Remus Negoi.

40 de angajamente USR PLUS pentru o Românie decentă

Alianța USR PLUS vine cu 40 de angajamente, care fac trimitere la bunul simț și la o Românie decentă. Încercăm, cu soluții foarte simple, să rezolvăm problemele care s-au acumulat de 30 de ani în România.

remus-negoi-stelian-ion-candidati-usr-constantaUna dintre măsurile cele mai importante pe care trebuie să le luăm este stoparea risipirii banului public.

Voi susține o legislație care să permită confiscarea averilor extinse ale celor condamnați pentru fapte de corupție, eliminarea pensiilor speciale și egalitatea tuturor românilor în materie de pensii, dar și eliminarea privilegiilor parlamentarilor.

USR PLUS propune proiecte și angajamente concrete, ușor de implementat. Printre acestea,  se află și reducerea numărului de parlamentari la 300,  alegerile în 2 tururi de scrutin și  proiectul de suflet al USR PLUS „Fără penali în funcții publice”, a declarat candidatul USR PLUS Constanța pentru Senatul României, Remus Negoi.

Remus Negoi deschide lista candidaților USR PLUS Constanța la Senat

Remus Negoi are 50 de ani, este antreprenor, doctor în economie al Academiei de Studii Economice București. Problemele de care s-a lovit în mediul de afaceri l-au determinat să se implice în politică. Remus Negoi este președintele organizației județene USR Constanța și își dorește să trăiască într-o Românie mai bună, motiv pentru care a decis că este timpul să intre în politică.

remus-negoiEl consideră că un senator USR PLUS trebuie să fie foarte bine pregătit și să aibă un extraordinar spirit de echipă și își dorește ca, în calitate de senator, să îndrepte multe din neconformitățile mediului economic privat și ale sistemului de învățământ.

Alături de colegii din Alianța USR-PLUS, va milita în Parlament pentru implementarea unei legislații care să nu mai permită persoanelor cu probleme penale să candideze pentru funcții publice, tocmai pentru a consolida încrederea cetățenilor în autoritățile publice și pentru a preîntâmpina derapajele de la principiile democrației.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România

Executat de Discover Dobrogea

Cod mandatar financiar 11200021

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

Turismul în stațiunea Mamaia este în creștere! Deși 2023 a fost primul an în care Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța a funcționat începând cu jumătatea lunii iulie, scopul a fost atins atât în ceea ce privește cifrele raportate la final de...

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

OMD Mamaia Constanța anunță demararea procedurii de organizare a concursului național de soluții pentru branding-ul stațiunii Mamaia. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță demararea concursului național de soluții pentru branding, care să...

Pin It on Pinterest