fbpx
Mamaia Constanta
O corvetă turcească va participa la manifestările dedicate Zilei Marinei Române

august 9, 2023

Corvet- turceasca-TCG- „Kinaliada”-(F-514)-la-ziua-marinei-romane

Corveta turcească TCG „Kinaliada” (F-514) face o escală în Portul Constanța, în perioada 12-16 august, pentru a participa la „Ziua Marinei Române”, alături de navele militare și civile românești.

Corveta turcească TCG „Kinaliada” va fi prezentă pe mare, alături de navele românești

După acostarea navei, o delegație de la bord efectuează, sâmbătă, 12 august, vizite oficiale la Comandamentul Flotei „Viceamiral Vasile Urseanu” și la autoritățile locale din Municipiul Constanța, iar un detașament de militari turci depune o coroană de flori la Cimitirul Internațional Militar din Slobozia în memoria eroilor turci. Corveta turcească TCG „Kinaliada” (F-514) va putea fi vizitată de populația civilă sâmbătă, 12 august,  în intervalele orare 10.00 – 12.00 și 14.00-16.00.

Marți, 15 august, corveta turcească va fi prezentă în dispozitivul naval de pe mare, alături de navele militare românești, la Exercițiul demonstrativ întrunit „Forțele Navale Române 23”, iar Garda de Onoare, constituită pe faleza din fața Comandamentului Flotei pentru primirea oficialităților, va fi alcătuită din plutoane de militari din Franța, Statele Unite ale Americii, Turcia, Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” și Forțele Navale Române.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest