fbpx
”Noi, dobrogenii, alături întotdeauna de cei în suferință”, o campanie umanitară pentru sinistrații din Turcia

martie 10, 2023

noi-dobrogenii-alaturi-intotdeauna-de-cei-aflati-in-suferinta-campanie-umanitara-dobrogea

Comunitatea Dobrogeană se mobilizează și lansează o campanie umanitară intitulată ”Noi, dobrogenii, alături întotdeauna de cei în suferință”, pentru a-i ajuta pe oamenii greu încercați din zonele afectate de teribilele cutremure din Turcia. O amplă acțiune de strângere de ajutoare, care vor fi trimise în regiunea de sud a Turciei, este lansată de astăzi, până la sfârșitul lunii. Discover Dobrogea susține și promovează acest proiect umanitar.

”Noi, dobrogenii, alături întotdeauna de cei în suferință”, o campanie umanitară cu suflet, pentru suflete

”Gândurile noastre se îndreaptă către oamenii greu încercați de cutremurele devastatoare din Turcia. Vedem durere, disperare, deznădejde. O tragedie greu de îndurat și la care nu putem privi nepăsători. Semenii noștri au nevoie de ajutor și stă în puterea noastră, a tuturor, să fim oameni, să fim solidari.

noi-dobrogenii-alaturi-intotdeauna-de-cei-in-suferinta-campanie-umanitara-dobrogea

Dobrogea, acest colț al patriei unde de-a lungul vremii toți cei ce au trăit și trăiesc  coabitează în pace și armonie, dobrogeni, NOI, cei ce știm că apropierea umană este singurul lucru de real folos, ne rugăm pentru miracole dar și pentru sufletele celor care și-au pierdut viața, pentru familiile lor și vrem să fim alături de supraviețuitorii ce în aceste momente sunt greu încercați.

Nu putem sta nepăsători asistând la această tragedie și am decis ca din puținul fiecăruia să dăruim cele de care este nevoie.

Am luat legătura cu asociațiile umanitare ce acționează în zonă întrebând despre cele de trebuință, urgență iar răspunsul a fost emoționant aflând că pregătesc zilnic 2.500-3.000 de porții de mâncare caldă.

Problema stringentă este că toți acești oameni care și-au pierdut aproape tot ce au avut, în afară de viață și voință, mănâncă și  dorm sub cerul liber, iar rugămintea a fost ca ajutorul să fie constituit din corturi și aeroterme, pentru a se putea încălzi.

Drept pentru care am inițiat această campanie umanitară de strângere de fonduri pentru achiziționarea bunurilor descrise mai sus ce vor fi livrate personal de către noi direct în zona afectată”, afirmă președintele Comunității Elene Elpis Constanța, Anton-Traian Antoniadis, inițiatorul proiectului umanitar.

S-au alăturat acestei campanii, comunitățile dobrogene, greci, bulgari, ruși-lipoveni, albanezi, romi, armeni, turci, aromâni, alături de Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța, Discover Dobrogea, Gregor Advertising, Gregor Safety, JKL Garage,  Kaufland România, persoane private și personalități din lumea artei.

”Și comunitatea portuară a anunțat că va face donații, prin Romanian Ports Development, FAST Freight, DTS Logistic Services, MLH Shipping, Silk Route Shipping, Rotrac S.A., Black Sea Services, UMEX S.A.,  Green Seas Ltd. Acestea sunt doar  primii care si-au anunțat participarea, chiar din prima zi a lansării campaniei umanitare, dar, cunoscând spiritul caritabil de care dau dovadă dobrogenii, suntem siguri că vor fi cu mult mai mulți cei care ni se alătură, a precizat Anton-Traian Antoniadis.

Cei care vor să doneze, oricât de puțin sau de mult, o pot face în contul special deschis în perioada 10 martie – 30 martie 2023.

Detaliile contului sunt :

VISTA BANK CONSTANȚA

Comunitatea Elenă Elpis Constanța

Cont IBAN RO30EGNA1010000001334565

Petru acțiunea:  NOI, DOBROGENII, ALĂTURI ÎNTOTDEAUNA DE CEI ÎN SUFERINȚĂ

După încheierea acțiunii, vor fi făcute publice toate detaliile (în măsura respectării legii, a codului privind  prelucrarea datelor cu caracter personal și dorinței fiecăruia din donatori), sume colectate, facturi și recepție finală la destinație.

Vă mulțumim în avans tuturor celor cu suflet care veniți alături!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Mamaia Nord – relaxare și distracție la superlativ

Mamaia Nord – relaxare și distracție la superlativ

Mamaia Nord este cea mai nouă stațiune de pe litoralului românesc, renumită pentru plajele sale acoperite de nisip fin și mângâiate de valurile Mării Negre. Cu o varietate de atracții și facilități, Mamaia Nord este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat,...

Pin It on Pinterest