fbpx
Neversea donează aparatură de peste 20.000 de euro Spitalului Județean Constanța

decembrie 12, 2019

Donatie Neversea spital Constanta

Festivalul NEVERSEA este mai mult decât un festival de muzică, iar organizatorii își doresc ca în fiecare an să se implice în nevoile comunității. În acest an, organizatorii festivalului NEVERSEA au decis să doneze Spitalului Clinic Județean de Urgență din Constanța aparatură medicală în valoare de peste 20.000 de euro. Investiția făcută de festivalul NEVERSEA va contribui la acțiunile de salvare a pacienților de către personalul medical.

Aparatură modernă, donată  de organizatorii festivalului Neversea, Spitalului Județean Constanța

Aparatura medicală achiziționată se află deja în unitatea sanitară din Constanța. Este vorba, printre altele, despre un aparat EKG DIGITAL cu 12 canale și WIFI și un defibrillator modern Efficia DFM100 Philips.

Donatie Neversea Spital ConstantaDe asemenea, instituția medicală constănțeană a primit un aparat automat de ventilație mecanică pentru transport și o trusă medicală de urgență compusă din balon resuscitare, guler cervical, folie izotermă și laringoscop. Tot reprezentanții festivalului Neversea au oferit Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și o mașină de spălat pardoseli.

Donațiile Neversea vor continua

Și în anul 2018, reprezentanții festivalului Neversea au făcut o donație în valoare de 20.000 de euro, constând în aparatură medicală.

Prin aceste acțiuni, organizatorii celui mai important eveniment de pe litoral doresc să mulțumească personalului medical din Constanța, pentru tot ajutorul oferit în perioada desfășurării celor 3 ediții. În plus, ei au promis că vor susține și în viitor nevoile comunității.

Festivalul NEVERSEA va avea loc în perioada 2-5 iulie 2020, iar biletele și abonamentele s-au pus deja în vânzare.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Ziua Marinei Române, la 120 de ani de la prima sărbătorire

Ziua Marinei Române, la 120 de ani de la prima sărbătorire

Sărbătorită pentru prima dată pe data de 15 august 1902, la bordul crucișătorului „Elisabeta”, Ziua Marinei Române a ajuns anul acesta la cea de-a 120-a aniversare. De la un an la altul, sărbătoarea marinarilor s-a dezvoltat prin îmbinarea elementelor tradiționale...

10 rezervații naturale din Dobrogea, excelente pentru excursii

10 rezervații naturale din Dobrogea, excelente pentru excursii

10 rezervații naturale din Dobrogea am inclus în acest articol, deși sunt 74 în total, unele necunoscute chiar și de către de locuitorii din cele două județe, Constanța și Tulcea. Sunt atât de frumoase și interesante, încât, de multe ori nici nu merită să faci un drum...

Pin It on Pinterest