fbpx
SEAS 2024
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța participă la Târgul European al Castelelor – Hunedoara

iunie 7, 2024

Muzeul-de-Istorie-Nationala-si-Arheologie-Constanta-participa-la-Targul-National-al-Castelelor-de-la-Hunedoara

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța participă la evenimentul de promovare a turismului cultural „Târgul European al Castelelor”, în perioada 7-8 iunie 2024. Manifestarea este organizată de către Muzeul „Castelul Corvinilor” și Primăria Municipiului Hunedoara.

La eveniment participă peste 20 de instituții muzeale, atât din România, cât și din Uniunea Europeană. Muzeul constănțean se prezintă cu un stand propriu de promovare a patrimoniului cultural și arheologic al județului Constanța, unde vizitatorilor le sunt prezentate oferta turistică a zonei noastre, cetățile, Edificiul Roman cu mozaic și prețioasele artefacte care fac parte din patrimoniul Muzeului, mare parte din acestea regăsindu-se reproduse în colecția de bijuterii Scythia Minor.

Participarea la acest târg se înscrie pe linia de promovare a bogăției culturale și arheologice a spațiului dobrogean, promovată constant de instituția noastră și aducem mulțumiri pentru sprijinul primit atât Consiliul Județean Constanța, cât și partenerilor Maria’s Ladybugs, Stațiunea de Cercetare Murfatlar, Gorgona Design și Editura Age-Art, afirmă reprezentanții Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest