fbpx
SEAS 2024
„Motostivuitoristul în Arenă”, o competiție inedită, în cadrul unui show organizat în Constanța

august 25, 2023

motostivuitoristul-in-arena-show-competitie-in-constanta-prima-editie

„Motostivuitoristul În Arenă” este o competiție inovativă, prin care se urmărește atât aducerea în lumina reflectoarelor a profesiilor și activitaților specifice mediului portuar, cât și susținerea spiritului antreprenorial. Evenimentul este organizat de Organizația Patronală pentru Dezvoltare Portuară „Romanian Ports Development” și va avea loc pe 2 septembrie, de la ora 10.00, pe platforma exterioară a centrului comercial VIVO.

„Motostivuitoristul în Arenă”, un show excepțional, cu probe spectaculoase

Ocupaţia de stivuitorist sau motostivuitorist presupune exploatarea vehiculelor pentru transportul mărfurilor paletizate, o profesie care, aparent, nu beneficiază de recunoașterea vreunei competențe profesionale de îndemânare ori a vreunui exercițiu de talent în care meseria transformă performanța în spectacol.

motostivuitoristul-in-arena-show-spectacol-concus-in-constanta

Dar, în această vară, meseria de Motostivuitorist își pune hainele de paradă și publicul din Constanța este invitat să vadă cum, în spatele unor clasificări rigide și industriale, se deschid porțile show-ului. Un spectacol unic în Dobrogea și de exceptie, cu probe spectaculoase.

Competiția are și o latură economică

„În același timp, nu trebuie să uităm și latura economică a acestui concurs iar prin prezentarea pe scurt a ceea ce presupune meseria de motostivuitorist sperăm să atragem tinerii și – nu numai – să se specializeze în această nișă, încercând astfel să acoperim lipsa forței de muncă în domeniu, o problemă cu care se confruntă toate domeniile economiei românești.

motostivuitoristul-in-arena-show-concurs-spectacol-constanta

Atipic, Inedit, și Spectaculos sunt cuvintele de ordine iar prezenta dumneavoastră dacă veți hotarî să luați parte este onorantă pentru noi”, afirmă Anton-Traian Antoniadis, președintele Organizației Patronale pentru Dezvoltare Portuară „Romanian Ports Development”.

Organizația Patronală pentru Dezvoltare Portuară, Romanian Ports Development în calitate de organizator, împreună cu partenerii: Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Federația Națională a Sindicatelor Portuare, Ceronav, Tripont Invest, Fast Freight, DB Schenker, Rotrac, DP World, CT Bus, Ergnur Install, Crucea Roșie Constanța, Chimpex, Frial, Medrom Logistics, Life Logistics, Safety Gregor, Școala Portuară, CEMPS România, SOCMA România, Toyota Handling, Jungheinrch România, Util Spc, EQUITAS centru terapie și dependențe, vă invită la un eveniment inedit și unic până la acest moment, cel puțin în regiunea Dobrogea.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest