fbpx
SEAS 2024
Mamaia plină de viață! Sfârșit de săptămână cu peste 25.000 de turiști în stațiune

iulie 25, 2023

statiunea-mamaia-spectacole-omd-constanta-mamaia-2023

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a adus în Mamaia cel mai mare număr de turiști din ultima perioadă. Cele peste 20.000 de locuri de cazare autorizate în stațiune, la care se adaugă alte câteva mii de apartamente private și locuințe de vacanță, au fost ocupate aproape în totalitate. Pe lângă vremea bună, stațiunea de la malul Mării Negre a fost animată și de o seară de concerte. Mai multe mii de constănțeni s-au alăturat turiștilor și au ales să se bucure de atmosferă și de răcoarea serii, cu o plimbare pe faleza din Mamaia.

Gradul de ocupare în stațiunea Mamaia a crescut comparativ cu anii precedenți

Acest sfârșit de săptămână plin de viață a amintit, fără îndoială, de vremurile de glorie ale stațiunii, atunci când gradul de ocupare ajungea aproape de 100%, pe toată durata sezonului. Deși, în ultimii ani, interesul turiștilor pentru litoralul românesc a scăzut, creșterea calității serviciilor pe care stațiunea le pune la dispoziție și acțiunile de promovare încep să își arate rezultatele, iar stațiunea își confirmă titlul de „Destinația anului 2023”.

statiunea-mamaia-omd-constanta-mamaia-destinatia-anului-2023

Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța, asociația prin care autoritățile locale și patronatele gestionează promovarea stațiunii, sunt încrezători că interesul este în creștere, iar turiștii vor continua să aleagă Mamaia, în număr din ce în ce mai mare.

„Ne așteptăm ca și săptămânile viitoare să fie la fel. Succesul acestui weekend confirmă că Mamaia rămâne una dintre destinațiile de top ale României. Iată că evenimentele pe care le-am organizat au reușit să anime din nou faleza și să reînvie spiritul cu care Mamaia și-a obișnuit vizitatorii. Ne-am bucurat să revedem terasele pline de turiști și localnici, de toate vârstele, pentru că revigorarea stațiunii este o veste bună atât pentru turismul românesc, cât și pentru economia locală.”, spune George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

statiunea-mamaia-omd-constanta-mamaia-destinatia-anului-2023

Evenimentul muzical organizat de OMD Mamaia-Constanța a adus, sâmbătă, în fața scenei amenajate în piațeta Cazinoului Mamaia, peste 1500 de spectatori. Concertele live susținute de Anda Adam și Adda au transformat centrul stațiunii într-un spațiu care a vibrat de distracție și bună dispoziție.

Cu temperaturi crescute în aer și în apa mării, dar și cu un calendar încărcat de evenimente, gradul de ocupare în Mamaia se anunță ridicat, până la finalul acestui sezon.

Pentru ultimul weekend al lunii iulie, OMD Mamaia-Constanța anunță încă un spectacol care se va desfășura în stațiune. Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20:30, What’s Up și Mălina Avasiloaie vor concerta live, pe aceeași scenă din fața Cazinoului Mamaia.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest