fbpx
Logisticienii militari din Tulcea, 59 de ani în slujba Forțelor Navale

aprilie 1, 2021

logisticienii-militari-din-tulcea-59-ani

Logisticienii militari sunt mai puțin vizibili, dar eforturile depuse de aceștia pentru asigurarea tehnico–materială și financiară a unităților combatante contribuie la executarea misiunilor, conform cerințelor. Succesul acțiunilor militare desfășurate de către luptătorii din prima linie depinde într-o măsură foarte mare de suportul logistic pe care aceștia îl au la dispoziție.

Logisticienii din Tulcea au realizat multe acțiuni de succes

Secția Logistică 325 din Tulcea împlinește astăzi, 59 de ani de la înființare. Principalele misiuni ale acestei unități din subordinea Bazei Logistice Navale „Pontica” sunt asigurarea cu bunurile materiale necesare structurilor Forțelor Navale dispuse în garnizoana Tulcea și realizarea transporturilor fluviale și terestre de personal militar.

logisticienii-militari-sectia-logistica-325-tulcea-nave-logisticeDe asemenea, logisticienii militari de la secția 325 Tulcea se ocupă cu executarea misiunilor fluviale de remorcaj, salvare, transport de materiale și carburanți, precum și participarea cu forțe și mijloace proprii, în sprijinul populației civile, la limitarea și înlăturarea efectelor dezastrelor în situații de urgență.

Logisticienii militari execută misiuni cu 6 ambarcațiuni

Secția Logistică 325 Tulcea este comandată de către căpitan-comandorul Nicu Dumbravă și are în compunere navele de comandament „Siret” și „Fortuna”.

nava-logistica-fortuna-logisticienii-militari-din-tulceaTot în componența Secției Logistice 325 Tulcea se află și ceamul fluvial propulsat 417, remorcherul fluvial 328, bacul fluvial propulsat 457, tancul fluvial 341, pentru aprovizionarea navelor cu combustibili și lubrifianți, un atelier și un doc plutitor, pentru executarea unor reparații navale.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

De Ziua Națională a României, cămașa cu altiță sau ia românească a fost inclusă de către Comitetul UNESCO, pe Lista Patrimoniului Imaterial al Umanității. Ia românească sau cămașa cu altiță este recunoscută universal Dosarul ”Arta cămășii cu altiță – element de...

Pin It on Pinterest