fbpx
Logisticienii militari din Tulcea, 59 de ani în slujba Forțelor Navale

aprilie 1, 2021

logisticienii-militari-din-tulcea-59-ani

Logisticienii militari sunt mai puțin vizibili, dar eforturile depuse de aceștia pentru asigurarea tehnico–materială și financiară a unităților combatante contribuie la executarea misiunilor, conform cerințelor. Succesul acțiunilor militare desfășurate de către luptătorii din prima linie depinde într-o măsură foarte mare de suportul logistic pe care aceștia îl au la dispoziție.

Logisticienii din Tulcea au realizat multe acțiuni de succes

Secția Logistică 325 din Tulcea împlinește astăzi, 59 de ani de la înființare. Principalele misiuni ale acestei unități din subordinea Bazei Logistice Navale „Pontica” sunt asigurarea cu bunurile materiale necesare structurilor Forțelor Navale dispuse în garnizoana Tulcea și realizarea transporturilor fluviale și terestre de personal militar.

logisticienii-militari-sectia-logistica-325-tulcea-nave-logisticeDe asemenea, logisticienii militari de la secția 325 Tulcea se ocupă cu executarea misiunilor fluviale de remorcaj, salvare, transport de materiale și carburanți, precum și participarea cu forțe și mijloace proprii, în sprijinul populației civile, la limitarea și înlăturarea efectelor dezastrelor în situații de urgență.

Logisticienii militari execută misiuni cu 6 ambarcațiuni

Secția Logistică 325 Tulcea este comandată de către căpitan-comandorul Nicu Dumbravă și are în compunere navele de comandament „Siret” și „Fortuna”.

nava-logistica-fortuna-logisticienii-militari-din-tulceaTot în componența Secției Logistice 325 Tulcea se află și ceamul fluvial propulsat 417, remorcherul fluvial 328, bacul fluvial propulsat 457, tancul fluvial 341, pentru aprovizionarea navelor cu combustibili și lubrifianți, un atelier și un doc plutitor, pentru executarea unor reparații navale.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest