fbpx
Mamaia Constanta
Koç Healthcare, rețeaua de spitale premium din Turcia, a inaugurat o reprezentanță oficială în Constanța

octombrie 21, 2022

Koç-Healthcare-a-deschis-o-reprezentanta-oficiala-in-constanta-servicii-de-sanatate-premium-in-turcia

Koç Healthcare  este divizia de sănătate a renumitului concern Koç din Turcia și reprezintă o rețea premium de spitale și clinici, printre care American Hospital Istanbul, Koç University Hospital, American Hospital Bodrum și American Medical Center Istanbul. Deoarece mulți pacienți români ajung la spitalele Koç, a fost deschisă astăzi, în Constanța, prima reprezentanță oficială din România.

Aproximativ 3000 de români ajung anual în spitalele Koç din Turcia

”Aproximativ 3000 de pacienți români au fost tratați în anul 2021 în spitalele Koç din Turcia. Acesta este și motivul pentru care am înființat această reprezentanță la Constanța. Mulți pacienți nu știu cum și unde să aplice, iar noi îi ajutăm să ajungă la spitalul în care pot fi tratați în cele mai bune condiții.

Koç-healthcare-reprezentanta-constanta-servicii-medicale-premium-in-turcia

Prin deschiderea Koç Healthcare Constanța, asigurăm o conexiune directă și le facilităm pacienților accesul la spitalele grupului Koç din Turcia.

Aici, consultațiile pentru a doua opinie sunt gratuite. Pacientul trebuie să își aducă doar documentele medicale, și primește de la medicii noștri o opinie secundară detaliată, fără să percepem bani pentru acest lucru.

În reprezentanța oficială  din Constanța vor fi prezenți medici specialiști din diverse ramuri, dispuși să ofere, în mod gratuit, o opinie medicală secundară.

Pentru înlăturarea oricăror bariere lingvistice, grupul Koç le asigură pacienților translatori. Programarea, transferul și acomodarea pacienților vor fi ghidate de către personalul calificat din Constanța.

Comunicarea cu personalul medical este deschisă și încurajăm discuțiile pacient-doctor, pentru ca actul medical să se desfășoare cât mai simplu cu putință.

Avem și medici români în clinicile din Turcia și ne bucurăm de acest lucru. Unii dintre ei ocupă și funcții administrative”, a declarat Coordonatorul medical al American Hospital International și director Koç Healthcare România, dr. Lakme Eren.

Koç Healthcare, lider în domeniul sănătății, cu o experiență de peste 100 de ani

Koç Healthcare oferă servicii de sănătate orientate spre calitate, prin îmbinarea celor mai moderne tehnologii, cu tradiția celor peste 100 de ani de experiență, fiind lider în sectorul sănătății.

Spitalul American din Istanbul a fost înființat, în anul 1920, de către amiralul Marinei SUA L.Bristol și a fost primul spital privat non-profit din Turcia.

Prin îmbunătățirea permanentă a serviciilor și prin cunoștințele cadrelor medicale care se specializează în mod constant, pacienții beneficiază de cele mai bune condiții, pentru tratarea diverselor afecțiuni.

În spitalele Koç Healthcare au primit tratamente peste 80.000 de pacienți din peste 25 de țări, în anul 2021.

În spitalele din grupul Koç există 111 locuri la terapie intensivă, 400 de cabinete medicale și 41 de săli de operație. Koç Healthcare înseamnă excelență în serviciile de sănătate, cu 15 acreditări internaționale.

Cei mai mulți români care se tratează la spitalele Koç au afecțiuni oncologice

Un număr semnificativ de adulți și copii a accesat serviciile grupului Koç Healthcare în cursul ultimilor ani, pentru diverse analize, investigații, tratamente medicale, care nu sunt performante în România. Cei mai mulți dintre ei își tratează afecțiunile oncologice, dar pacienții apelează la serviciile performante ale spitalelor Koç  și pentru chirurgie cardiacăm pentru afecțiuni ortopedice și pentru numeroase alte probleme de sănătate.

”Pacienții care ajung în spitalele noastre beneficiază de servicii medicale oferite de o echipă de medici, care orientează pacientul către doctorul și ramura exactă.

Pacientul nu trebuie să se gândească la ce medic trebuie să meargă și ce investigații este necesar să facă. El este consiliat și îndrumat, i se face un tratament personalizat, iar prin intermediul Departamentului de Relații cu Pacienții Străini, va fi luat în îngrijire. Pacienții nu trebuie să își facă griji în legătură cu transportul, cazarea sau cu limba în care va vorbi – toate aceste servicii sunt asigurate în mod gratuit.

Din păcate, cei mai mulți pacienți care apelează la serviciile Koç au afecțiuni din domeniul oncologiei medicale. De multe ori, din ce am observat, pacienții vin când boala este în stadii înaintate și atunci încearcă, cu disperare, să găsească soluții pentru tratament.

director-Koç-Healthcare-România-constanta-doctor-Lakme-Eren-servicii-medicale-premium-turcia

Este bine că în ultima perioadă tehnologia și cercetarea au avansat, iar pacienții pot beneficia de anumite tratamente, care, în unele părți sunt doar experimentale, în timp ce, în grupurile noastre, de o lungă perioadă au început să fie puse în aplicare”, a afirmat Coordonatorul medical al American Hospital International și director Koç Healthcare România, dr. Lakme Eren.

Koç Healthcare, o rețea premium de spitale și clinici private

Medicii și cercetătorii Koç Healthcare sunt pionierii evoluțiilor medicale, astfel că, peste 350.000 de persoane din toată lumea se tratează în clinicile din Turcia. Koç consideră că fiecare pacient este unic, are nevoi speciale și necesită o abordare individualizată.

Koç-Healthcare-reprezentanta-oficiala-constanta-a-doiua-opinie-consultatii-gratuite-telemedicina-clinici-premium-in-turcia

”În timpul pandemiei și în perioada imediat următoare, în ciuda piedicilor întâmpinate pe plan mondial, Turcia a continuat să se dezvolte și să crească în permanență, astfel că, în tot mai multe domenii de activitate devenim centre de excelență.

Toată lumea știe locul pe care îl ocupă acum Turcia, în domeniul sănătății. Sunt foarte încântat că a fost deschisă prima reprezentanță Koç Healthcare în România și sper din tot sufletul ca pacienții care sunt în nevoie, vor beneficia cât se poate de repede de serviciile medicale pe care clinicile le oferă”, a afirmat consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul, prezent la lansarea reprezentanței Koç Healthcare.

Înainte de vizita la spital, Departamentul de Programe pentru Pacienți Internaționali oferă informații detaliate despre planurile estimate de tratament, estimările de preț, programări, servicii de interpretariat, transport, cazare și eligibilitatea asigurării.

Sediul reprezentanței Koç Healthcare Constanța este pe B-dul Mamaia nr.132.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest