fbpx
„Jurnal de introspecție X”, expoziția-mărțișor oferită de Muzeul de Artă Constanța

februarie 27, 2024

Jurnal-de-introspectie-X-vernisaj-expozitie-pictura-si-multimedia-muzeul-de-arta-constanta

Vernisajul  expoziției „Jurnal de introspecție X” a artistelor Mirela Trăistaru și Dorothea Fleiss va avea loc vineri, 1 martie 2024, de la ora 14.00, la Muzeul de Artă Constanța. Expoziția este curatoriată de Principele Șerban Dimitrie Sturdza.

„Jurnal de introspecție X”, o expoziție de pictură și multimedia

„Jurnal de introspectie X” este un proiect care a început în 2014. Este vorba de o expoziție de pictură și multimedia ce însumează o colaborare de 10 ani.

Proiectul s-a bucurat de aprecieri și a fost solicitat pe diferite simeze naționale și internaționale, cum ar fi: European Art Gallery-București, Yume Gallery-Tokyo, Cetatea Ardud, Artoteca – Galeria Bibliotecii Metropolitane București. Chiar și în perioada covid, ICR Istanbul a realizat un de film de prezentare a acestui proiect, sub semnătura lui Cristi Farcaș și a fost difuzat online pe paginile oficiale de social media.

„În Jurnalul de introspecție, cuplul artistic Dorothea Fleiss și Mirela Trăistaru susțin răspicat sau subtil că – până la urmă – omul contemporan nu este decât o țesătură de gusturi de lapte, de mirosuri, de povești, de sunete, de afecțiuni, de ghicitori, de substanțe, de gesturi, de idei, de impresii, de priviri, de cântece, de extaz, de chin, de regăsire, de motivație, de compasiune, de revoltă, de artificii și de mâncare. Și că până la urmă este legat din toate părțile de locuri, de suferințe, de înaintași, de prieteni, de iubiri, de reședința permanentă, de evenimente, de limbi, de amintiri, de tot soiul de lucruri care, cu evidență, nu sunt el” (Daniel Sur).

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Mamaia Nord – relaxare și distracție la superlativ

Mamaia Nord – relaxare și distracție la superlativ

Mamaia Nord este cea mai nouă stațiune de pe litoralului românesc, renumită pentru plajele sale acoperite de nisip fin și mângâiate de valurile Mării Negre. Cu o varietate de atracții și facilități, Mamaia Nord este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat,...

Pin It on Pinterest