fbpx
Adrenalină, peisaje superbe și distracție la JCI Play 4×4 Jurilovca

mai 8, 2019

JCI Play 4x4 Another PLAYful Story

Asociația JCI Constanța dă anul acesta atmosfera sărată de la malul mării, pe apa dulce a Dunării, pentru cea de-a XIII-a ediție ”offroad business networking”. Cel mai important eveniment offroad din Dobrogea, JCI Play 4×4 va fi organizat pe 25 mai la Jurilovca, în județul Tulcea, din dorința de a promova destinațiile turistice din Dobrogea de Nord.

Activități inedite de teambuilding la JCI Play 4×4

JCI PLAY 4×4 este o acțiune de networking între profesionişti, oameni de afaceri și pasionaţi de activităţi în aer liber, organizată pe un traseu off-road presărat cu activităţi inedite de teambuilding.JCI Play 4x4Proiectul are scopul de a dezvoltarea mediul de afaceri local prin realizarea întâlnirilor de „offroad business networking”. Astfel, el reprezintă o oportunitate pentru agenții economici să se întâlnească și să stabilească noi relații, contacte și parteneriate, într-un mediu plăcut, mi-a declarat coordonatorul evenimentului, Cristian Stancu.

Campioana olimpică Daniela Sofronie va da startul din Portul Jurilovca

Portul Jurilovca va fi punctul de întâlnire pentru toți participanții la evenimentul offroad din Dobrogea. La ora 09.00 se vor forma echipele și va avea loc instructajul, iar ansamblul folcloric lipovenesc Reabinușca va detensiona atmosfera.

Startul se va da la ora 10.00, de către campioana olimpică la gimnastică, Daniela Sofronie. Primăria Jurilovca și Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării susțin această acțiune și le oferă participanților tot sprijinul necesar.

Un traseu atractiv la JCI Play 4×4 Jurilovca

Activitățile în aer liber se vor desfăşura pe parcursul întregii zile de sâmbătă, 25 mai. Șoferii înscriși în concurs vor conduce pe traseul: Jurilovca – Enisala – Slava Rusă – Camena – Vișina și vor fi vizitate obiective deosebite din aceasta zonă. Ei vor fi împărțiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni interesante. Pe traseu se vor desfășura o serie de activități antrenante, printre care jocuri de strategie și de comunicare.JCI Play 4x4 JurilovcaParticipanții la eveniment vor afla informații interesante despre istoria zonei, vor admira peisaje memorabile şi vor descoperi adevărate comori ale zonei. Ediția din acest an are ca obiectiv promovarea destinațiilor turistice din Dobrogea de Nord.

Masă câmpenească la gospodăria tradițională Suvenir din Dobrogea

După o zi plină de activități, șoferii și însoțitorii lor își vor trage răsuflarea pe prispa gospodăriei tradiționale din satul Vișina. Ei vor încheia ziua cu o petrecere câmpenească organizată în curtea Biancăi Folescu, cea care promovează în cadrul Asociației Suvernir din Dobrogea, tradițiile și meșteșugurile autentice. Bianca le va arăta participanților cum a pus bazele unui model de business rural cu specific dobrogean.

Suvenir din Dobrogea sat VisinaOrganizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții, iar la toate acestea se adaugă activitățile distractive și interacțiunea cu oameni valoroși într-o experiență offroad de neuitat și posibilitatea unei experiențe JCI pentru întreg weekend-ul 24 – 25 mai, cu cazare la pensiunea Heracleea din Jurilovca.

JCI Play 4x4Termenul limită de înscriere pentru pachetele cu cazare este 10 mai, iar termenul pentru cele care nu includ cazare este 20 mai. Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook JCI Play 4×4 by JCI Constanta si pe pagina Facebook JCI Constanta.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

Turismul în stațiunea Mamaia este în creștere! Deși 2023 a fost primul an în care Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța a funcționat începând cu jumătatea lunii iulie, scopul a fost atins atât în ceea ce privește cifrele raportate la final de...

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

OMD Mamaia Constanța anunță demararea procedurii de organizare a concursului național de soluții pentru branding-ul stațiunii Mamaia. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță demararea concursului național de soluții pentru branding, care să...

Pin It on Pinterest