fbpx
JazzUP Sea Festival revine în Constanța, cu spectacole de jazz și muzică neo-clasică

iulie 17, 2023

JazzUP-sea-festival-constanta

Spectacole de jazz, muzică neo-clasică, world, expoziție de artă și licitație de strângere de fonduri, cu intrare liberă, în Constanța, cu ocazia JazzUP Sea Festival.

JazzUP Sea Festival, 5 zile cu spectacole de jazz în Constanța

În această vară, orașul Constanța găzduiește o serie de evenimente culturale remarcabile, aducând împreună muzica jazz, arta și filantropia într-un mod inedit.

În perioada 19-23 iulie 2023, JazzUP Sea Festival organizează spectacole de jazz, muzică neo-clasică, world, expoziție de artă și licitație de strângere de fonduri, dar si sesiuni speciale alături de artiști, workshop-uri de educație muzicală, paneluri de discuții cu specialiști în domeniul muzical, oferind astfel o experiență culturală diversificată și plină de bucurie pentru toți participanții.

Fiecare zi a festivalului JazzUP Sea Festival V oferă o gamă variată de experiențe muzicale și artistice care îmbină tradiția jazz-ului cu noi influențe și abordări inovatoare. Mai mult, expoziția în aer liber de pe faleza cazinoului, care prezintă reproduceri ale creațiilor maestrului Ștefan Pelmuș, oferă publicului o incursiune în lumea artei contemporane și transformă Constanța într-o galerie de artă în aer liber.

Evenimentele încep în data de 19 iulie, când va avea loc o licitație de artă specială în beneficiul copiilor defavorizați din Constanța. Evenimentul va avea loc în spațiul oferit de Botanica.

Festivalul continuă pe 20 iulie cu JazzUP Young la Muzeul de Artă Constanța. Aici, participanții vor avea ocazia să descopere educația cromatică și muzicală, precum și să viziteze expozițiile impresionante ale muzeului.

JazzUP-sea-festival-constanta-andrei-irimia-project-all-string-attached

În aceeași zi, începând cu ora 19:00, JazzUP Sea are loc la Muzeul de Artă Constanța, aducând publicului concertul neo-clasic „All Strings Attached”. Andrei Irimia Project va încânta audiența cu o combinație fascinantă de muzică clasică interpretată de Andrei Irimia la pian, Thibault Solozarno la violoncel și Răzvan Laurențiu Păun la vioară.

Pe parcursul zilei de 21 iulie, JazzUP Young va avea loc la Piațeta Cazino Constanța, oferind participanților o experiență de educație muzicală și arhitecturală.

jazzup-sea-festival-constanta-zeyla-tomlyn-pantam-dance-ce-este-cerul

În aceeași seară, de la ora 19:00, JazzUP Sea aduce pe scenă la Piațeta Cazino Constanța spectacolul „Ce este cerul?” susținut de Zeyla Tomlyn și Pantam Dance. Această reprezentație unică va combina elemente de jazz clasic și world music.

Pe 22 iulie, de la ora 11:30, JazzUP Sea Festival V organizează ClassUP, unde tinerii muzicieni la început de carieră vor avea ocazia să se întâlnească și să discute cu manageri culturali, artiști consacrați și reprezentanți ai instituțiilor de stat, într-un panel de discuții despre artă.

În aceeași zi, de la ora 17:00, JazzUP Young aduce educație socială și muzicală – Piața Ovidiu, oferind participanților oportunitatea de a se bucura de muzică și de a învăța despre importanța socială a acesteia.

Seara de 22 iulie, începând cu ora 19:30, JazzUP Sea continuă la Piața Ovidiu cu spectacolul „Roiesc” susținut de Mădălina Pavăl Orchestra.

jazzup-sea-festival-constanta-madalina-paval-orchestra-roiesc

Mădălina Pavăl va fi acompaniată de Alexei Țurcan la acordeon și chitară, Lucian Naste la chitară, Alex Corlan la bas, Ioana Turcu la flaut, Diana Ciudin și Sarah Andreescu la viori, Mihail Grigore la violoncel, Alice Hristodor la harpă și Philip Goron la percuție.

Pe 23 iulie, începând cu ora 17:00, JazzUP Young va avea loc la Farul Genovez, oferind o experiență educațională în domeniul muzicii și istoriei artei.

jazzup-sea-festival-constanta-hera-the-soul-vibrations-hera-by-the-sea

În aceeași seară, de la ora 19:00, JazzUP Sea aduce pe Faleza Farul Genovez spectacolul „Hera & the Soul Vibrations”. Vor oferi o seară memorabilă de muzică jazz – Hera, Johnny Bica la pian, Ciprian Pop la chitară și Andrei Paraschiv la baterie

În fiecare seară, de la ora 21:00, JazzUP Session are loc la Botanica, oferind oportunitatea de a experimenta improvizația muzicală și de a crea conexiuni în cadrul comunității muzicale.

Pentru mai multe informații despre programul complet al evenimentelor și modalitățile de participare, vă rugăm să accesați site-ul oficial al JazzUP Sea Festival (JaZzUP Sea Festival – Bright jazz eventzz)

Despre Asociația CultArt & JazzUP:

Asociația CultArt și proiectul JazzUP au fost create în anul 2018, fiind fundamentate pe experiența de peste 15 ani a organizării festivalurilor și concertelor de muzică clasică. JazzUP reunește proiectele JazzUP Sea, JazzUp Peak,  JazzUP Casino, JazzUP Party, JazzUp Session, JazzUP Young, JazzUP Hope și JazzUP Castel.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Sporturile nautice prelungesc sezonul turistic și în perioada toamnei

Sporturile nautice prelungesc sezonul turistic și în perioada toamnei

Constanța găzduiește în perioada 25-26 septembrie, pe plaja Zoom, un eveniment dedicat iubitorilor sporturilor nautice. Competiția de Kitesurfing reunește participanți din întreaga țară și oaspeți de prestigiu de peste hotare și promite un adevărat spectacol atât...

Sportivii CSM Constanța participă la 16 competiții, în acest weekend

Sportivii CSM Constanța participă la 16 competiții, în acest weekend

Este o nouă săptămână plină de evenimente pentru sportivii CSM Constanța! Echipele noastre sunt angrenate în ligile interne de baschet, handbal, rugby și șah, dar și în cea de-a doua competiție ca valoare din tenisul de masă european! Voleibaliștii pregătesc debutul...

Pin It on Pinterest