fbpx
În vara 2023, din Constanța se va putea zbura spre Oradea, Cluj, Timișoara și Suceava

decembrie 6, 2022

vara-2023-zboruri-constanta-aeropoortul-mihail-kogalniceanu-constanta

În vara 2023, constănțenii vor putea zbura spre Oradea, Cluj Napoca, Timișoara și Suceava. Zborurile directe spre destinațiile interne vor începe din data de 22 iunie 2023 și vor fi operate de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, de compania aeriană AirConnect.

Idei de vacanță pentru vara 2023

Programul de zbor și biletele sunt deja disponibile pe site-ul operatorului aerian www.air-connect.com. Astfel, atât turiștii care doresc să ajungă mai repede pe litoral, cât și constănțenii care vor să viziteze Timișoara, Cluj sau Suceava, vor avea la dispoziție două zboruri săptămânal, în timp ce spre sau dinspre Oradea va fi un singur zbor pe săptămână.

– Constanța – Suceava, în zilele de joi, începând cu 22 iunie 2023

– Constanța – Timișoara, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023

– Constanța – Cluj, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023

– Constanța – Oradea, în zilele de duminică, începând cu 25 iunie 2023.

Conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu discută cu operatorul despre noi destinații

„Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Zborurile programate a fi operate în sezonul de vară 2023 de către noul operator AirConnect sunt solicitate de pasageri și vin să ofere acestora o modalitate de a călători rapid la costuri reduse. Încrederea pasagerilor se câștigă prin stabilitate și perseverență.

Pentru pasagerii care aleg să zboare de pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța – Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport în regim shuttle bus precum și opțiuni de transport în regim de taxi. Mizăm totodată și pe sprijinul tour-operatorilor, care prin pachete complete de vacanță puse la dispoziția turiștilor, contribuie la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre.

Vom continua, împreună cu AirConnect, definitivarea proiectelor pe care le avem pentru a pune la dispoziția pasagerilor noștri noi destinații”, afirmă Bogdan Artagea, directorul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

“ AirConnect este o companie aeriană românească înființată din dorința de a deservi piața regională neexplorată din țară. Știm potențialul litoralului românesc și știm cât este de dificil să parcurgi drumul cu mașina sau trenul din Cluj, Oradea, Suceava și Timișoara către mare. Zborurile introduse de AirConnect către Constanța vor reuși să aducă turiștii rapid, confortabil și în siguranță pe litoral pentru a începe vacanța relaxați. Suntem convinși că aceste rute vor avea succes la public și datorită suportului pe care îl avem din partea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța”, a precizat Tudor Constantinescu, director general AirConnect.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest