fbpx
SEAS 2024
În stațiunea Mamaia Nord se fac investiții pentru confortul și siguranța turiștilor

aprilie 24, 2024

statiunea-mamaia-nord-navodari-23-de-hectare-noi-de-plaja-pe-litoralul-romanesc

Orașul Năvodari este pregătit pentru deschiderea sezonului estival în stațiunea Mamaia Nord, anunță primarul Florin Chelaru. Acesta spune că vor avea loc investiții majore, pentru bucuria, confortul și siguranța turiștilor care aleg stațiunea din nordul litoralului românesc.

Piațete, locuri de parcare și reabilitarea esplanadei din stațiunea Mamaia Nord

Stațiunea Mamaia Nord se va dezvolta în continuare, deoarece, autoritățile locale își doresc să atragă cât mai mulți turiști în destinație.

„Orașul Năvodari își dorește să continue dezvoltarea în noua stațiune. În următorul interval de timp vom amenaja mai multe piațete, dar și mai multe locuri de parcare, în Mamaia Nord.

De asemenea, vom face reabilita întreaga esplanadă și avem în plan realizarea unor insule ecologice, pe proiecte europene, astfel încât să avem o curățenie exemplară în zona stațiunii noastre.

Primăria Năvodari va asigura, pe perioada sezonului estival, un climat de siguranță pentru toți turiștii pe care îi vom avea. Mamaia Nord este o stațiune modernă, în care, foarte multe apartamente de vacanță sunt destinate atât proprietarilor, cât și vizitatorilor sau invitaților acestora, astfel că așteptăm foarte mulți turiști.

Va fi necesar ca, împreună cu toate instituțiile să creăm un climat de siguranță și liniște pentru turiștii care vor veni la Năvodari”, afirmă primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest