fbpx
SEAS 2024
În minivacanța de Sf. Maria, stațiunea Mamaia este arhiplină

august 15, 2023

Minivacanta-de-sf-maria-evenimente-turisti-statiunea-mamaia-constanta

Stațiunea Mamaia este arhiplină în minivacanța de Sf. Maria și Ziua Marinei, perioadă considerată, în mod tradițional, ca fiind cea mai atractivă pentru turiști. Gradul de ocupare în Mamaia este de aproape 100%, iar manifestările culturale organizate în stațiune și în orașul Constanța, au reprezentat un motiv în plus pentru românii care au dorit să vină la mare, să aleagă această destinație turistică.

Minivacanța de Sf. Maria i-a atras pe turiști în Constanța și în Mamaia

„Suntem în ziua Sfintei Marii și a avut loc, deja, prima parte a activităților dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române, pe faleza Cazinoului din Constanța. La evenimentul organizat de Forțele Navale Române, a fost prezent și șeful statului, iar pe faleză, sunt, la ora actuală, probabil, peste 10.000 de localnici și turiști.

Am venit de acasă spre birou și am străbătut orașul făcându-mi loc cu greu printre valurile de turiști și de constănțeni, care, fie se îndreptau spre Piața Ovidiu, fie veneau de pe faleza Cazinoului, unde participaseră la ceremonii.

Programul pentru ziua astăzi este foarte bogat. În această seară, de la ora 21.00, pe faleza Cazinoului din Constanța, Corul Madrigal și artistul Marius Manole vor susține un spectacol de excepție.

Cei care se vor afla pe faleză, în această noapte, între orele 22.30 – 23.00, vor putea vedea un spectacol inedit, în premieră în România. 150 de drone vor crea o atmosferă unică, întreaga coregrafie fiind concepută special pentru Ziua Marinei. Efectele pirotehnice speciale vor fi sincronizate, timp de aproape un sfert de oră, cu muzica Madrigalului.

Primăria Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța s-au preocupat pentru ca turiștii și localnicii să aibă parte de numeroase manifestări culturale de excepție.

Weekend-ul weekend-urilor, cum este denumită, pe litoral, această minivacanță de Sf. Maria, perioada care atrage cei mai mulți turiști la mare, le oferă localnicilor, dar și tuturor oaspeților, multă distracție și zile încărcate cu evenimente culturale.

Tot în această seară, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, de la ora 20.30, vor urca pe scenă artistele Iulia Dumitrache și Elena Gheorghe. Așadar, îi așteptăm să ni se alăture și în această seară, în stațiunea Mamaia, pe toți cei care vor să asculte muzică de calitate.

Distracția merge mai departe și show-urile continuă, atât în stațiunea Mamaia, cât și în orașul Constanța”, a declarat pentru Discover Dobrogea, președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest