fbpx
SEAS 2024
În minivacanța de Rusalii, gradul de ocupare turistică în Stațiunea Mamaia Nord a fost de peste 80%

iunie 25, 2024

grad-ocupare-minivacanta-rusalii-statiunea-mamaia-nord-peste-80%

Minivacanța de Rusalii a atras mii de turiști în Stațiunea Mamaia Nord. Plajele, unitățile de cazare, terasele și cherhanalele din nordul litoralului au fost arhipline, în acest weekend prelungit.

Gradul de ocupare turistică în Stațiunea Mamaia Nord a fost de peste 80%

„Putem spune că acesta a fost primul weekend prelungit, din sezonul estival 2024, în care s-a înregistrat un aflux de turiști în Mamaia Nord. Vremea caldă, temperatura perfectă a apei mării, plajele cu nisip fin și chehanalele în care peștele proaspăt se prepară în diferite feluri, i-au atras pe români în cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc. În plus, tarifele la cazare sunt încă reduse, comparativ cu cele din plin sezon estival, astfel că sunt și turiști care, fie și-au prelungit șederea la mare, fie și-au făcut rezervări și pentru următoarea perioadă.”, a declarant pentru Discover Dobrogea, reprezentantul OMD Stațiunea Mamaia Nord, Elenis Tulică.

Mamaia Nord, stațiunea de pe litoralul românesc cu cele mai noi și moderne spații de cazare

Stațiunea Mamaia Nord beneficiază de peste 6 kilometri de plajă amenajată și are o capacitate de cazare de peste 6000 de spații, respectiv aproximativ 16.000 de persoane.

Ofertele de cazare din Mamaia Nord sunt diverse și adaptate tuturor preferințelor și bugetelor. De la hoteluri de lux și vile elegante, până la pensiuni primitoare și apartamente moderne, turiștii au posibilitatea să aleagă cazarea care li se potrivește cel mai bine.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest