fbpx
În luna septembrie sunt programate mai multe evenimente în stațiunea Mamaia

septembrie 11, 2023

evenimente-septembrie-statiunea-mamaia-omd-mamaia-constanta-george-mandial

La finalul acestei săptămâni sunt programate numeroase evenimente în stațiunea Mamaia. Competiția din cadrul Grupei I Mondiale de Cupa Davis, festivalul Sunwaves și Summer Corporate Games, sunt doar câteva dintre manifsestările care vor avea loc, în următoarea perioadă, în Mamaia și în orașul Constanța. Astfel, chiar dacă sezonul estival este aproape de final, turiștii și-au rezervat deja camere la hotelurile din stațiune, atât pentru a participa la evenimentele organizate, cât și pentru a mai prinde câteva zile de plajă.  

Septembrie, o lună plină de evenimente în stațiunea Mamaia

În Constanța și în stațiune au loc mai multe evenimente în luna septembrie, astfel că sunt așteptați, în continuare, turiști în Mamaia. În plus, programul «Litoralul pentru toți» este atractiv pentru români, iar hotelurile care și-au anunțat disponibilitatea au suficiente rezervări până la sfârșitul lunii, cu atât mai mult cu cât prețurile sunt mici, temperaturile ridicate și apa mării este caldă încă.

„Pe lângă partida din cadrul Grupei I Mondiale de Cupa Davis, o competiție care se desfășoară în perioada 15-16 septembrie 2023, la Tenis Club Idu din Mamaia, în stațiune va avea loc și Turneul Național Polisportiv «Summer Corporate Games», tot în acest weekend, între 15 și 17 septembrie, un eveniment sportiv dedicat firmelor din România. Acesta va avea 6 probe, între care: alergare pe malul mării, întreceri cu bărcile, volei pe plajă, fotbal și pescuit.

Mulți turiști din țară și din străinătate vor veni și pentru Festivalul Sunwaves, programat în Mamaia Nord, pe plaja Blue Beach, între 15 și 19 septembrie.

Propunem ca toamna să fie organizate mai multe evenimente, astfel încât, turiștii să ajungă în Mamaia și în extrasezon”, a declarat pentru Discover Dobrogea, președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest