fbpx
SEAS 2024
Holbina Trei Bibani încheie anul pescăresc și pune undițele în cui până la primăvară

decembrie 17, 2019

holbina-trei-bibani-delta-dunarii

Raiul pe pământ este o expresie care se potrivește mănușă proprietății Holbina Trei Bibani. Este un loc parcă desprins din basme, în care, odată ajuns, ți-ai dori să rămâi mereu. Pur și simplu te îndrăgostești la prima vedere de acest domeniu situat în inima Deltei Dunării. Pescarii îl adoră pentru că este locul în care prind cei mai mari pești, iar iubitorii de natură sunt vrăjiți de flora și fauna din împrejurimi. Despre mâncărurile tradiționale deltaice pregătite acolo de un bucătar priceput nu vă pot povesti fără să-mi plouă în gură. Ce mai, totul este la superlativ la Holbina Trei Bibani și v-am mai spus asta, pentru că efectiv iubesc acel loc.

Delta Dunării, regina turismului din România

Delta a devenit regina turismului în România în ultimii doi ani. Precum copilul minune care crește într-un an cât alții în zece, cam așa a reușit Asociația Delta Dunării să atragă foarte mulți turiști în județul Tulcea, de când s-a implicat intens pentru promovarea regiunii.

Holbina-Trei-Bibani-Delta-dunariiManagerul Holbina Trei Bibani, Silvia Savu a declarat pentru Discover Dobrogea că 2019 a fost un an bun. ”Nu poți să compari un sezon cu altul. Și spun acest lucru, având în vedere experiența mea de 15 ani în domeniul turismului. În fiecare an trebuie să fiu atentă la piață. Am grijă cum lansez produsul și cum să le mențin interesul vizitatorilor pentru destinația pe care o promovăm. Noi avem un mare avantaj, pentru că oaspeții care ajung la noi se reîntorc an de an. Ne dorim însă să afle de Holbina Trei Bibani cât mai mulți turiști, pentru că, odată ajunși aici, se vor îndrăgosti de acest loc.”

Un an bun se încheie, urmează un nou sezon cu multe competiții de pescuit sportiv

Sute de pescari din peste 10 țări și-au etalat anul acesta pe rețelele de socializare, capturile de la concursurile de pescuit organizate la Holbina Trei Bibani. De altfel, Holbina este renumită pentru că are cea mai mare densitate de știuci mari, de peste 1 metru. ”Un astfel de pește este visul oricărui pescar. Sunt oameni care practică acest sport de 20 de ani și încă nu au prins un exemplar atât de mare, astfel că apreciază că le-au fost recunoscute meritele, când delta le dă o știucă de un metru”, a precizat  managerul Silvia Savu.

competitii-pescuit-holbina-trei-bibani-delta-dunariiPe 20 decembrie se încheie anul pescăresc la Holbina. Peștii intră în vacanță, iar de la 1 martie va reîncepe sezonul competițiilor de pescuit sportiv. Cunoscătorii știu deja că anual sunt organizate trei evenimente de pescuit: ”Pikemaster Holbina Trei Bibani”, care are două ediții în primăvară și două toamna,  ”Cupa Mondială”, la care anul acesta au participat concurenți din 11 țări și ”Cupa Paul Badea”, care se desfășoară primăvara și toamna. Pește este, iar pescarii deja așteaptă să se întreacă în cadrul competițiilor viitoare.

Holbina, un loc frecventat  în special de bărbați, manageriat cu succes de o femeie

Pentru Silvia Savu, domeniul de la Holbina nu este un simplu loc de muncă, ci a doua casă. Dacă nu chiar prima. Ea manageriază de 11 ani o unitate de cazare de nișă, iar de aproape doi ani, de când a apărut pe lume Iris, fiica ei, a trebuit să găsească soluții pentru a nu renunța nici la proiectul ei de suflet, Holbina, dar nici să stea departe de copil.

silvia-savu-manager-holbina-trei-bibani-delta-dunarii ”Când Iris a împlinit două luni am venit cu ea la Holbina Trei Bibani. Îmi aduc aminte că am plecat cu două mașini pline cu bagaje. Cred că toate mămicile fac asta, când au bebeluși.

Holbina Trei BibaniAm sunat la Holbina și i-am rugat să îmi trimită barca mare, că vin. Când am ajuns, m-am descălțat și am mers cu picioarele goale prin gazon, pentru că îmi era foarte dor de acest loc. Copilul meu crește și se dezvoltă foarte frumos în acest paradis. Mi-am dorit să îmi duc proiectul mai departe și să îmi cresc fetița frumos, astfel că am găsit variante să gestionez foarte bine atât managementul de la Holbina, cât și noua mea meserie, cea de proaspătă mămică”, a povestit Silvia Savu pentru Discover Dobrogea.

Turiștii care ajung la Holbina sunt uluiți de serviciile oferite

Indiferent că este vorba despre turiști români sau străini, toți cei care ajung pentru prima dată la Holbina sunt vrăjiți de frumusețea locului. Vizitatorilor nu le vine să creadă că poate exista o insulă în mijlocul Deltei Dunării, în care le sunt oferite toate facilitățile necesare. ”Vin foarte mulți francezi să pescuiască la noi, am reușit să îi fidelizăm.

holbina-trei-bibani-delta-dunariiCând ajung aici pentru prima dată, nu le vine să creadă că există o locație în România care a creat condiții de pescuit la cel mai înalte standarde”, a precizat managerul Holbina Trei Bibani, Silvia Savu. Ea spune că, de-a lungul timpului au petrecut sejururi la Holbina multe personalități. Inclusiv președintele Ungariei, János Áder a fost oaspetele complexului din Delta Dunării, în urmă cu 4-5 ani. ”Organizăm și petreceri private, vin și VIP-uri, dar toți oaspeții noștri au un comportament normal, ireproșabil. Nu au cerințe exagerate, chiar mă frapează modestia acestor persoane și apreciez enorm bunul-simț al turiștilor noștri”, a mai spus Silvia Savu.

Holbina Trei Bibani vă urează ”Sărbători fericite!”

Pe 20 decembrie, personalul de la Holbina Trei Bibani intră în vacanță, după aproape 10 luni în care i-a răsfățat pe oaspeții care au trecut pragul unității de cazare. ”Este o echipă unită, care lucrează mult, dar  mereu cu zâmbetul pe buze, pentru ca nimeni să nu plece nemulțumit de la Holbina. Sunt tare mândră de colegii mei și le muțumesc pentru eforturile pe care le-au făcut și anul acesta”, spune managerul Silvia Savu. Ea le urează tuturor turiștilor sau potențialilor vizitatori, ”Sărbători fericite și un An Nou cu vacanțe de neuitat în Delta Dunării!” De asemenea, Silvia le transmite turiștilor să meargă în deltă și să se bucure de frumusețea acestui loc minunat.

Pasari Holbina Trei BibaniEu de-abia aștept să vină luna martie, pentru a putea să filmez și să fotografiez miile de păsări care se vor reîntoarce la Holbina, pentru că ele știu că acolo nu le deranjează nimeni și că își pot crește liniștite puii.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest