fbpx
Festivalul Neversea, raza de speranță pentru o stare de normalitate în sezonul estival 2021

decembrie 9, 2020

neversea-2021-plaja-neversea-constanta

Festivalul Neversea se va desfășura în perioada 8-11 iulie 2021, pe plaja Neversea (Modern) din Constanța. Pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut posibilitatea să aleagă data celei de-a patra ediții festivalului, care va fi organizată anul viitor.

Festivalul Neversea va fi organizat între 8 și 11 iulie 2021

Fanii festivalului Neversea au putut vota pe neversea.com, data la care doresc să aibă loc evenimentul. O organizatorii anunță acum cea mai votată perioadă a fost 8-11 iulie 2021.

Festivalul NeverseaAtât iubitorii acestui tip de evenimente, cât și organizatorii speră că în sezonul estival 2021 multe restricții impuse de pandemia de Covid 19 vor fi ridicate și că ne vom putea relua viața normală, care presupune și distracție pe litoralul Mării Negre.

În anul 2021, evenimentele vor fi organizate în cele mai sigure condiții

Organizatorii Neversea și alți organizatori de evenimente din România au discutat cu reprezentanții Guvernului despre modul în care vor putea avea loc anul viitor, evenimentele importante. În acest sens, s-a format un grup de lucru menit să identifice toate măsurile necesare pentru organizarea evenimentelor mari în 2021, în cele mai sigure condiții.

festivalul-neversea-conditii-sigure-editia-2021„Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Chiar dacă în anul acesta nu ne-am văzut fizic cu zecile de mii de fani, 2020 a venit pentru comunitatea din Constanța cu una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, Neversea Beach. Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Neversea.

Toată lumea așteaptă să își petreacă vacanța fără restricții

Organizarea marilor festivaluri în 2021 este susținută de autoritățile centrale și locale, mizând pe apariția noului vaccin. Neversea și Primăria Constanței sunt în discuții pentru a elabora o strategie pe termen lung, care să ajute la promovarea litoralului constănțean pe întreg sezonul estival.

festivalul-neversea-conditii-editia-2021 „Sperăm ca în scurt timp să avem vaccinul pe piață și că până în vară vom reveni la normal din punct de vedere pandemic, un normal care să ne permită din nou să ne bucurăm de vară, de mare, să ne primim turiștii din țară și străinătate cu brațele deschise și să le oferim clipe de neuitat în condiții de siguranță deplină. Suntem pregătiți să sprijinim organizatorii cu tot ce e nevoie pentru organizarea celui mai mare festival de la malul mării. Avem nevoie de astfel de evenimente prin care Constanța să devină centrul de atracție, dar nu doar în plin sezon estival”, a declarat Vergil Chițac, primarul Constanței.

Pandemia de Covid 19 a dus la anularea ediției din 2020 a festivalului Neversea

Deși în luna martie, Edy Chereji era optimist și îi asigura pe fanii evenimentelor Neversea și Untold că organizarea festivalurilor merge înainte, ulterior însă, acestea au fost anulate.

La începutul anului 2020 cu toții speram ca acest coșmar numit Covid 19 să se încheie și să ne putem bucura de vacanțe și festivaluri.

Festivalul Neversea era programat să se desfășoare în perioada 2-5 iulie 2020, pe plaja Modern din Constanța, în timp ce Untold trebuia să aibă loc în intervalul 30 iulie-2 august.

Din păcate nu a fost așa, astfel că toate evenimentele mari au fost anulate în 2020, dar suntem încrezători că măsurile luate, atât la nivel internațional, cât și la nivel național de către reprezentanții autorităților competente, dar și apariția vaccinului, vor avea ca efect o evoluția pozitivă a situației în lunile care urmează.

Accesul la NEVERSEA 2021

Peste 90% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea.

Festivalul NeverseaCei care nu au achiziționat încă intrarea la Neversea sunt așteptați să se înregistreze pe neversea.com, pentru a afla primii noutățile despre ediția a patra a evenimentului, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente sau detalii despre artiștii care vor participa.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest