fbpx
Mamaia Constanta
Eco-Vlog pentru Constanța, un concurs cu premii frumoase pentru tinerii implicați

septembrie 15, 2021

eco-vlog-pentru-constanta

Ideile tinerilor sunt ascultate și premiate, în cadrul proiectului Eco-Vlog pentru Constanța. Realizează un scurt material video, în care să filmezi într-un mod original o amenințare pentru mediul înconjurător pe care ai sesizat-o în orașul de la malul mării și apoi prezintă ideea ta pentru rezolvarea problemei. Filmează, montează, încarcă pe YouTube și trimite până pe 30 septembrie link-ul la adresa specificată în acest material, iar Oceanic Club și OMV Petrom te premiază.

Eco-Vlog pentru Constanța – tematici pentru concurs

Arată că-ți pasă de orașul Constanța și filmează un material conceput de tine, care să aibă 2-10 minute. Subiectul vlog-ului trebuie să se încadreze într-una din cele 4 tematici principale.

1. ”Eco-urbanism”

Ai observat sau simțit vreodată poluarea aerului din orașul Constanța? Realizează un material video în care să atragi atenția asupra poluării și prezintă o soluție pentru reducerea acesteia.

2. ”Deșeuri municipale”

”Deșeuri municipale” este a doua tematică din cadrul proiectului Eco-Vlog. Povestește-ne soluția ta pentru problema deșeurilor și noi te putem premia!

3. ”Biodiversitatea în oraș și la țărmul mării”

Biodiversitatea e o preocupare pentru Societatea de Explorări Oceanografice şi Protecţie a Mediului Marin Oceanic-Club și este cea de-a treia tematică a concursului. Spune care este soluția ta, într-un video de 2-10 minute.

4. ”Apa în Constanța”

Îmbunătățirea calității apei este un obiectiv discutat de mulți ani în Constanța. De-a lungul anilor, lacurile din oraș, dar și apele Mării Negre au fost atinse de poluare, iar ecosistemele acvatice au fost afectate.

Care este soluția ta pentru problema poluării apelor?

Înscrie-te în competiția Eco-Vlog pentru Constanța, până pe 30 septembrie

Tot ce trebuie să faci este să filmezi problema pe care ai identificat-o în Constanța, fără să uiți să ne prezinți și soluția ta, iar Oceanic Club și OMV Petrom te vor premia pentru inițiativă.

Încarcă până pe 30 septembrie pe contul personal de YouTube materialul video creat și menționează în descriere: ”Concursul ECO VLOG pentru Constanța, organizat de SEOPMM Oceanic – Club și co-finanțat de OMV Petrom”, împreună cu #EcoVlogConstanta #OceanicClub #OMVPetrom.

După ce ai încărcat materialul pe YouTube completează până pe data de 30 septembrie 2021 formularul de înscriere, pe care îl găsești AICI.

Ce premii poți câștiga

Deoarece te-ai înscris la un concurs, inițiativa ta va fi răsplătită cu unul dintre premiile acordate de SEOPMM Oceanic-Club și OMV Petrom.

Premiul cel mare – Dronă DJI Mini 2

Premiul pentru cea mai ingenioasă soluție – cameră de acțiune GoPro Hero 8

Premiul pentru montaj – un stabilizator DJI Osmo Mobile 3

Premiul pentru cel mai bun sunet – Kit de Vlogging (suport telefon, ring light, microfon)

Premiul pentru imagine – Hard disk extern 4TB

Premiul special de popularitate (cele mai multe vizualizări ale materialului video încărcat pe YouTube) – Hard disk extern 1.5TB

Cum afli dacă ai câștigat concursul Eco-Vlog pentru Constanța

Câștigătorii vor fi anunțați până pe data de 15.10.2021, pe pagina oficială de Facebook a concursului, pe pagina de Facebook a S.E.O.P.M.M Oceanic-Club la secțiunea Instastory și vor fi contactați pe e-mail sau la numărul de telefon indicat în formularul de participare.

Din juriu vor face parte: Adrian Bâlbă – managerul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Auris Luca – managerul platformei online Discover Dobrogea, Cristian Dascălu – vlogger, blogger, influencer, un reprezentant Oceanic Club și un reprezentant OMV Petrom.

Toate premiile își așteaptă câștigătorii, așa că sperăm să aveți inspirație în realizarea videoclipurilor!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest