fbpx
SEAS 2024
Distracția continuă în stațiunea Mamaia, cu un nou concert în Piațeta Cazino

august 15, 2023

spectacol-omd-mamaia-constanta-15-august-elena-gheorghe-piateta-cazino-mamaia

Minivacanța și distracția continuă în Mamaia, iar zecile de mii de turiști și localnici care se află în stațiune se bucură de concertele și surprizele oferite de OMD Mamaia-Constanța.

„Referitor la evenimentele din stațiunea Mamaia, putem afirma că, în continuare, această destinație turistică este capul de listă, kilometrul 0 al distracției de pe litoralul românesc.

Sâmbătă, la finalul concertului susținut de Connect-R, Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a oferit o surpriză, un bonus, tuturor celor care au fost prezenți în Piațeta Cazino din Mamaia și anume, un impresionant spectacol cu lasere, care a făcut deliciul publicului, cu atât mai mult, cu cât un astfel de eveniment nu a mai avut loc în stațiune, până acum.

Turiștii care aleg stațiunea Mamaia, vor avea parte și de alte surprize, în Piațeta Cazino, până la finalul sezonului. Totodată, am mai organizat un concert aseară, pe 14 august, avându-l ca invitat pe maestrul Nicolae Voiculeț cu taraful său. Nicolae Voiculeț este artist internațional și face parte dintre cei care promovează cultura românească peste hotare. Show-ul a fost excelent și am beneficiat de o participare largă a turiștilor din stațiune.

Astăzi, 15 august, cu ocazia sărbătorii de Sf. Maria, de la ora 20.30 încep spectacolele în Piațeta Cazino din Mamaia. Artistele care vor urca pe scenă sunt Iulia Dumitrache și Elena Gheorghe. Așadar, îi așteptăm și în această seară în stațiunea Mamaia, pe toți cei care vor să asculte muzică de calitate, să ni se alăture”, a declarat pentru Discover Dobrogea, președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest