fbpx
”DeltaMarket.ro”, magazin on-line pentru producătorii și serviciile cu specific local din județul Tulcea

ianuarie 30, 2023

gal-delta-dunarii-promovare-servicii-locale-si-produse-traditionale-gal-razim-tulcea-deltamarket.ro

”DeltaMarket.ro” este un magazin on-line, dar și o aplicație, realizate cu fonduri europene și guvernamentale, în cadrul unui parteneriat din care fac parte Grupurile de Acțiune Locală GAL Delta Dunării, GAL Razim, GAL Dobrogea de Nord și GAL Oamenii Deltei. Magazinul on-line și aplicația au fost create pentru a promova produsele tradiționale și a serviciilor cu specific local din Tulcea și pentru a facilita vânzarea pe Internet a acestora. Site-ul și aplicația ”DeltaMarket.ro” le oferă turiștilor români și străini, posibilitatea achiziționării on-line, a produselor tradiționale și serviciilor, direct de la prestatorii din județul Tulcea.

DeltaMarket.ro, o platformă on-line pentru producătorii și prestatorii de servicii din județul Tulcea

Zeci de producători și prestatori din județul Tulcea și-au înscris deja produsele și serviciile pe site-tul ”DeltaMarket.ro”. Între aceștia, se numără producătorii de vinuri, de legume-fructe, de carne, miere, decorațiuni și accesorii realizate din papură, dar și ansambluri tradiționale, pictori, meșteri populari, realizatori de mobilier de grădină, croitori, agricultori, fermieri, proprietari de agropensiuni și organizatori de excursii turistice în Delta Dunării.

mesteri-populari-tulcea-gal-delta-dunarii-deltamarket.ro

Producătorii locali și prestatorii de servicii din teritoriile GAL-urilor din arealul ITI Delta Dunării sunt încurajați să își înregistreze produsele și serviciile pe site-ul ”DeltaMarket.ro”, fiind sprijiniți astfel să își vândă produsele și pe Internet.

produse-traditionale-cu-specific-local-tulcea-magazin-online-deltamarket.ro-tulcea-gal-delta-dunarii-deltamarket.ro

Magazinul on-line și aplicația ”DeltaMarket.ro” reprezintă un sprijin, atât pentru agenții economici din județul Tulcea, cât și pentru românii din țară interesați să achiziționeze, chiar și de acasă, produse tradiționale și servicii locale.

”DeltaMarket.ro” este un produs realizat în cadrul proiectului „Cooperare pentru promovarea produselor si serviciilor cu specific local din teritoriile GAL” și are scopul de a susține și încuraja producătorii locali, prin crearea unor instrumente de promovare și valorificare a produselor cu specific local din teritoriile GAL-urilor partenere.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală PNDR 2014 – 2020, Programul LEADER.

Turiștii sunt invitați să redescopere Dobrogea și Delta Dunării, să se cazeze în agropensiuni și să aprecieze suvenirurile realizate de meșterii populari și gustul produselor locale, muzica și dansurile tradiționale.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

OMD Mamaia Constanța raportează cifre superioare pentru sezonul 2023

Turismul în stațiunea Mamaia este în creștere! Deși 2023 a fost primul an în care Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța a funcționat începând cu jumătatea lunii iulie, scopul a fost atins atât în ceea ce privește cifrele raportate la final de...

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding!

OMD Mamaia Constanța anunță demararea procedurii de organizare a concursului național de soluții pentru branding-ul stațiunii Mamaia. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță demararea concursului național de soluții pentru branding, care să...

Pin It on Pinterest