fbpx
”De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri” – o campanie caritabilă inițiată de SRCF Constanța

decembrie 20, 2023

campanie-umanitara-cfr-infrastructura-constanta-craciun-2023

Crăciunul este despre bucurie și fericire, însă, deși trăim la oraș, încă mai există familii nevoiașe, cu părinți care nu își permit să le ofere celor mici, de Crăciun, nici măcar o bomboană. Mai mult decât atât, sunt copii care nu pot merge iarna la școală, deoarece nu au cu ce să se îmbrace sau să se încalțe.  

Și anul acesta, SRCF Constanța a inițiat o campanie caritabilă, intitulată „De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri”. Sensibilizați de lipsurile familiilor care au nevoie de susținerea noastră, zeci de angajați din cadrul CFR Infrastructură Constanța, cărora li s-au alăturat și salariați de la CFR Călători, au donat bani, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, dulciuri, produse de igienă, jucării și alimente neperisabile, pentru a le face o bucurie, de Crăciun, micuților mai puțin norocoși.

O parte dintre cadouri au fost oferite unei familii monoparentale, care trăiește în condiții foarte grele și se confruntă cu numeroase probleme. De asemenea, pachete cu multe cadouri au fost donate la Biserica Sf. Ilie din Constanța, al cărei preot, Gheorghe Jitaru, le va duce unei familii cu 12 copii, din comuna Ion Corvin.

Pentru cei care își petrec sărbătorile de iarnă în Așezământul social pentru copii abandonați și mame aflate în dificultate „Sf. Cuv Arsenie cel Mare” din localitatea Techirgiol, au fost achiziționate, în cadrul campaniei umanitare, diferite produse alimentare, informează Biroul Mass Media din cadrul CFR Infrastructură Constanța.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest