fbpx
SEAS 2024
De Black Friday, reduceri de până la 44% la hotelurile din stațiunea Mamaia, pentru vara 2024

noiembrie 10, 2023

festivalul-national-de-muzica-usoara-mamaia-statiunea-mamaia-vedere-aeriana-fotografie-drona - black-friday-mamaia

Ofertele speciale anunțate de hotelierii din stațiunea Mamaia, în cadrul campaniei de Black Friday, au reduceri de până la 44%. Astfel, românii care doresc să își rezerve un sejur la mare în sezonul estival 2024, pot beneficia de discount-uri, în perioada 09-12 noiembrie.

„În stațiunea Mamaia, aproximativ 60 de unități de cazare și-au anunțat disponibilitatea de a face reduceri de Black Friday. Discount-ul maxim este calculat pentru diferite perioade, în funcție de politica fiecărui hotel. În nordul stațiunii Mamaia sunt cei mai mulți hotelieri care au anunțat reduceri. Există pachete la prețuri accesibile pentru toată lumea, la hoteluri de 2 până la 5 stele, cu mic-dejun sau all inclusive”, afirmă reprezentanții Organizației Patronale Mamaia-Constanța.

Cei care se hotărăsc să își rezerve de Black Friday vacanța pentru sezonul estival 2024, trebuie să știe că sumele achitate sunt nerambursabile. Plata rezervărilor se poate efectua până cel târziu pe 13 noiembrie 2023, la ora 17.00, iar numărul camerelor disponibile cu oferta Black Friday este limitat.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest