fbpx
Constanța-Roma, o nouă rută operată de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

mai 14, 2021

Constanta-Roma-o-noua-ruta-externa-de-pe-aeroportul-mihail-kogalniceanu

Constanța-Roma este noua rută care va fi operată din luna iulie, de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Constănțenii care doresc să ajungă în capitala Italiei, nu vor mai fi nevoiți să meargă până la București pentru a putea zbura spre Roma.

Constanța-Roma,  o cursă aeriană permanentă

Vestea bună este că zborurile pe destinația Constanța-Roma vor fi permanente, astfel că, din 2 iulie 2021, Roma se va afla la o distanță de 2 ore și 20 de minute de orașul de la malul Mării Negre.constanta-roma-ruta-aeriana-aeroportul-mihail-kogalniceanuZborurile vor fi efectuate de avioanele Companiei Wizz Air, pe ruta Roma-Constanța-Roma, informează reprezentanții Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanța.

”Vor fi efectuate două zboruri săptămânal, în zilele de luni și vineri, conform programului* următor (ore locale): Plecare Roma – 06:25; Sosire Constanța – 09:40; Plecare – 10:15; Sosire Roma – 11:35.constanta-roma-cursa-aeriana-externa-de-pe-aeroportul-mihail-kogalniceanuOrarul de zbor poate fi modificat ulterior de către compania aeriană. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene https://wizzair.com și în agențiile partenere.

Din județul Constanța se va putea zbura și spre alte destinații

De pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța zboară în prezent curse regulate comerciale spre destinațiile externe Londra și Istanbul, care, însă, au suferit modificări din cauza condițiilor de călătorie generate de pandemia de Covid-19, iar din luna iunie vor fi reluate cursele interne spre Cluj.turkish-airlines-a-reluat-zborurile-pe-ruta-constanta-istanbul„Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, unul din factorii importanți îl constituie parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Încrederea se câștigă prin stabilitate și perseverență.

aeropoortul-mihail-kogalniceanu-constantaÎn discuțiile purtate cu operatorii, am punctat pentru destinațiile solicitate de pasageri, printre care se numără și ruta Constanța-Roma. Vom continua definitivarea proiectelor pe care le avem pentru a pune la dispoziția pasagerilor noștri noi destinații”, afirmă Bogdan Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Ziua Marinei Române, la 120 de ani de la prima sărbătorire

Ziua Marinei Române, la 120 de ani de la prima sărbătorire

Sărbătorită pentru prima dată pe data de 15 august 1902, la bordul crucișătorului „Elisabeta”, Ziua Marinei Române a ajuns anul acesta la cea de-a 120-a aniversare. De la un an la altul, sărbătoarea marinarilor s-a dezvoltat prin îmbinarea elementelor tradiționale...

10 rezervații naturale din Dobrogea, excelente pentru excursii

10 rezervații naturale din Dobrogea, excelente pentru excursii

10 rezervații naturale din Dobrogea am inclus în acest articol, deși sunt 74 în total, unele necunoscute chiar și de către de locuitorii din cele două județe, Constanța și Tulcea. Sunt atât de frumoase și interesante, încât, de multe ori nici nu merită să faci un drum...

Pin It on Pinterest