fbpx
Constanța întâmpină anul 2022 cu 7 focuri de artificii în locații diferite

decembrie 27, 2021

constanta-intampina-anul-2022-cu-7-focuri-diferite-de-artificii

Constanța întâmpină anul 2022 cu 7 focuri diferite de artificii.  Autoritățile locale spun că va fi o noapte plină de lumină, sunet și culoare! DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu și DJ Sllash&Doppe vor crea o atmosferă electrizantă pe bulevardul Tomis, în zona cuprinsă între Miga și Lupoaică. Show-ul va începe pe 31 decembrie, la ora 20:00.

Accesul este liber, cu respectarea măsurilor de prevenție, respectiv distanțare fizică și purtarea corectă a măștii de protecție.

Constanța întâmpină anul 2022 cu 7 focuri diferite de artificii

Pentru prima dată la Constanța, la miezul nopții, Noul An va fi întâmpinat cu 7 minute de focuri de artificii lansate din 7 locații diferite:

1. Parcul Arheologic

2.Parcul Tăbăcariei

3.Parc Poarta 6

4.Plaja Reyna

5.Plaja Neversea

6.Campus Ovidius

7.Parcare Vivo mall

constanta-intampina-anul-2022-cu-focuri-de-artificii-in-7-locatii-diferiteEfectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

”Vino să întâmpinăm anul 2022 împreună! Vino să te încarci cu energie! Va fi o noapte de neuitat!” este invitația lansată de Primăria Constanța.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Ziua Marinei Române, la 120 de ani de la prima sărbătorire

Ziua Marinei Române, la 120 de ani de la prima sărbătorire

Sărbătorită pentru prima dată pe data de 15 august 1902, la bordul crucișătorului „Elisabeta”, Ziua Marinei Române a ajuns anul acesta la cea de-a 120-a aniversare. De la un an la altul, sărbătoarea marinarilor s-a dezvoltat prin îmbinarea elementelor tradiționale...

10 rezervații naturale din Dobrogea, excelente pentru excursii

10 rezervații naturale din Dobrogea, excelente pentru excursii

10 rezervații naturale din Dobrogea am inclus în acest articol, deși sunt 74 în total, unele necunoscute chiar și de către de locuitorii din cele două județe, Constanța și Tulcea. Sunt atât de frumoase și interesante, încât, de multe ori nici nu merită să faci un drum...

Pin It on Pinterest