fbpx
omd-mamaia-constanta
omd-mamaia-constanta
Constanța întâmpină anul 2022 cu 7 focuri de artificii în locații diferite

decembrie 27, 2021

constanta-intampina-anul-2022-cu-7-focuri-diferite-de-artificii

Constanța întâmpină anul 2022 cu 7 focuri diferite de artificii.  Autoritățile locale spun că va fi o noapte plină de lumină, sunet și culoare! DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu și DJ Sllash&Doppe vor crea o atmosferă electrizantă pe bulevardul Tomis, în zona cuprinsă între Miga și Lupoaică. Show-ul va începe pe 31 decembrie, la ora 20:00.

Accesul este liber, cu respectarea măsurilor de prevenție, respectiv distanțare fizică și purtarea corectă a măștii de protecție.

Constanța întâmpină anul 2022 cu 7 focuri diferite de artificii

Pentru prima dată la Constanța, la miezul nopții, Noul An va fi întâmpinat cu 7 minute de focuri de artificii lansate din 7 locații diferite:

1. Parcul Arheologic

2.Parcul Tăbăcariei

3.Parc Poarta 6

4.Plaja Reyna

5.Plaja Neversea

6.Campus Ovidius

7.Parcare Vivo mall

constanta-intampina-anul-2022-cu-focuri-de-artificii-in-7-locatii-diferiteEfectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

”Vino să întâmpinăm anul 2022 împreună! Vino să te încarci cu energie! Va fi o noapte de neuitat!” este invitația lansată de Primăria Constanța.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Astăzi s-a lansat oficial Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord. Plaje naturale, largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă variată de restaurante, toate organizate...

Pin It on Pinterest