fbpx
Centrul Constanței, cuprins de feeria Târgului de Crăciun

noiembrie 8, 2022

targul-de-craciun-2022-constanta-oleg-danovski-parc

Spiritul Sărbătorilor de Iarnă va cuprinde inima orașului Constanța! Parcul “Oleg Danovski” va deveni cel mai spectaculos parc tematic de Crăciun organizat la malul mării. Timp de aproape o lună, în perioada 30 noiembrie – 25 decembrie, constănțenii vor păși pe un tărâm magic, cu lumini strălucitoare, arome îmbietoare și acorduri vesele de colinde. Mirosul dulce de scorțișoară, aburul fierbinte al vinului fiert și miresmele binecunoscute ale produselor tradiționale vor încălzi atmosfera serilor de decembrie.

Târgul de Crăciun, o bucurie pentru copii și adulți

Cei mai mici vizitatori sunt întâmpinați cu multe surprize, iar Moș Crăciun îi așteaptă în casa lui primitoare. Cu toții, copiii și adulții, vor avea ocazia unei ședințe foto într-un decor de basm. Caruselul, trenulețele și activitățile pregătite în atelierele tematice vor răsuna de glasurile vesele ale picilor veniți să se bucure de spiritul Sărbătorilor de Iarnă alături de părinți.

targul-de-cracin-2022-constanta

Colindătorii vor cutreiera locul de poveste din Parcul “Oleg Danovski” în fiecare zi, oferindu-le tuturor un spectacol de suflet. Și ansamblurile minorităților din orașul nostru îi vor încânta pe vizitatori cu concerte care se vor desfășura în fiecare final de săptămână.

targ-de-craciun-constanta-2022

Standurile cu produse artizanale și idei de cadouri pentru cei dragi își vor deschide larg ușile, iar bogata ofertă culinara va completa vizita la Târgul de Crăciun.

Programul se va întinde între orele 16.00 și 23.00, de miercuri până vineri, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu patru ore mai devreme, de la ora 12.00.

Ultima zi în care ne vom bucura împreună de magia Crăciunului la Constanța este chiar 25 decembrie, când toți copiii, mari și mici trebuie să meargă acasă și să-l aștepte cuminți pe Moșul cel Bun.

Toate amănuntele și noutățile le aflați de pe pagina oficială de Facebook, Târg de Crăciun Constanța 2022: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087112412011

Cei care își doresc să facă parte din povestea de Crăciun de la malul mării ne pot contacta la adresa de email: targuldecraciunconstanta@gmail.com. Organizatorii îi așteaptă cu brațele deschise pe toți producătorii locali de artizanat cu tematica Sărbătorilor de iarnă.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

De Ziua Națională a României, cămașa cu altiță sau ia românească a fost inclusă de către Comitetul UNESCO, pe Lista Patrimoniului Imaterial al Umanității. Ia românească sau cămașa cu altiță este recunoscută universal Dosarul ”Arta cămășii cu altiță – element de...

Pin It on Pinterest