fbpx
Cazinoul vazut in alta lumina, un spectacol de lumini si sunet in Constanta

noiembrie 2, 2018

Regalitatea si Cazinoul din Constanta

Constănțenii, dar și turiștii care se vor afla marți, 6 noiembrie în orașul de la malul mării, vor putea vedea Cazinoul în altă lumină. Asociația Culturală pentru Educația prin Artă va realiza un spectacol de lumini și sunet în fața clădirii-simbol a municipiului Constanța, în cadrul proiectului intitulat ”Mă vezi? 1918 într-o altă lumină”.

Cazinoul în altă lumină

Evenimentul ”Mă vezi? 1918 într-o altă lumină”, face parte dintr-un proiect mai amplu, demarat în București pe 29 octombrie, care s-a desfăsurat în mai multe spații cu o adevărată importanță istorică în ultimii ani. Este vorba, printre altele, despre Ateneul Român, Muzeul George Enescu și Palatul Regal. După Constanța, asociația își va continua periplul la Iași, Sighet, Arad și Alba Iulia.

Cazino Constanta luminat arhitecturalScopul proiectului este de a atrage atenția asupra unor monumente arhitecturale care au fost abandonate sau uitate, dar și pentru a le repune în atenția locuitorilor pe cele care încă sunt active.

Show-ul de lumini este conceput special pentru fiecare clădire istorică și este însoțit de un spectacol auditiv, în cadrul căruia vocea actorului Șerban Pavlu relatează poveștile neștiute ale spațiilor iluminate.

Nu uitați! Cazinoul din Constanța, 6 noiembrie, un spectacol de lumini și sunet, de la ora 19,30. Accesul publicului este gratuit.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest