fbpx
Mamaia Constanta
Cazinoul strălucește! Echipele de muncitori au început aplicarea foiței de aur și montarea siglei istorice de pe fațadă

iunie 6, 2024

cazinoul-din-constanta-foita-de-aur-pe-oranamente-vergil-chitac

„Simbolul Constanței arată din ce în ce mai bine, așa cum ni l-am imaginat dintotdeauna. După zeci de ani, o renaștere pe deplin meritată! Echipele de muncitori au început aplicarea foiței de aur și montarea siglei istorice de pe fațadă.”, scrie primarul Constanței, Vergil Chițac, pe pagina sa de Facebook.

cazinoul-din-constanta-foita-de-aur-pe-ornamente-vergil-chitac

De altfel, edilul Constanței a declarat pentru Discover Dobrogea, faptul că lucrările de restaurare ar fi trebuit să se întrerupă de mai multe ori, însă, pentru ca acestea să continue, primarul Vergil Chițac a făcut numeroase drumuri la București, pentru a găsit finanțarea necesară. Astfel, reabilitarea nu a fost stopată, iar anul acesta, cel târziu  până la toamnă, sunt  șanse mari ca principalul obiectiv turistic al orașului Constanța să poată fi vizitat de către localnici și de turiști.

cazino-constanta-sigla-istorica-pe-fatada

Lucrările de restaurare la Cazinoul din Constanța au început în anul 2020 și au fost prelungite din cauza faptului că structura de rezistență era grav afectată, iar planșeul risca să se prăbușească la un cutremur. În plus, toate ornamentele au fost realizate manual, iar acum, specialiștii le decorează cu foiță de aur.

Fotografiile sunt preluate de pe pagina de Facebook a primarului Constanței, Vergil Chițac.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest