fbpx
Câștigă un Coș cu Produse Tradiționale din Delta Dunării, de la DeltaMarket.ro

februarie 3, 2023

concurs-deltamarket.ro-promovare-produse-traditionale-dobrogene

Deltamarket.ro organizează concursul ”Câștigă un coș cu produse tradiționale din Delta Dunării”. Premiul constă în produse tradiționale din județul Tulcea, în valoare de 1000 de lei.

Condițiile concursului DeltaMarket.ro

Prin concursul organizat de magazinul on-line DeltaMarket.ro, sunt promovate produsele tradiționale dobrogene. Regulamentul este simplu și trebuie parcurși în mod obligatoriu toți pașii. La concurs se pot înscrie doar persoane care au vârsta minimă de 18 ani.

Pasul 1: Înscrie-te la newsletter-ul Deltamarket.ro, prin înregistrarea datelor pe site.

Pasul 2: Instalează aplicația Deltamarket.ro din Google Play.

Pentru a finaliza înscrierea în concurs trebuie să vă abonați la newsletter și să descărcați aplicația Deltamarket din Google Play. Doar așa veți intra la tragerea la sorți.

Concursul se desfășoară până pe data de 06.02.2023. Mecanismul de alegere al câștigătorului este tragere la sorți și este realizat in data de 07.02.2023 prin Random.org.

Premiul constă în următoarele produse:

concurs-deltamarket.ro-promovare-produse-traditionale-dobrogene

 • 3 sticle de vin Crama La Sapata (alb, roșu & rose)
 • 3 borcane cu Miere „La Mitica” Luncavița
 • 10 borcane cu bunătăți tradiționale: 2 x Zacuscă de Pește; 2 x Tocană de Legume; 2 x Zacuscă de Vinete; 2 x Zacuscă de Ciuperci; 2 x Pastă de Ardei
 • 3 sticle de vin Premium Pagaia de la Crama Hamagia (roșu, rose & alb)
 • 1 x ie Tradițională cu motiv Dobrogean
 • 1 x coș de papură confecționat manual

Prin îscrierea la concurs ești de acord cu termenii și conditiile impuse de organizator și cu politica de confidențialitate.

DeltaMarket.ro, magazinul on-line al producătorilor din județul Tulcea

”DeltaMarket.ro” este un magazin on-line, dar și o aplicație, realizate cu fonduri europene și guvernamentale, în cadrul unui parteneriat din care fac parte Grupurile de Acțiune Locală GAL Razim, GAL Delta Dunării, , GAL Dobrogea de Nord și GAL Oamenii Deltei.

Magazinul on-line și aplicația au fost create pentru a promova produsele tradiționale și serviciile cu specific local din Tulcea și pentru a facilita vânzarea pe Internet a acestora.

Site-ul și aplicația ”DeltaMarket.ro” le oferă turiștilor români și străini, posibilitatea achiziționării on-line, a produselor tradiționale și serviciilor, direct de la prestatorii din județul Tulcea.

Zeci de producători și prestatori din județul Tulcea și-au înscris deja produsele și serviciile pe site-tul ”DeltaMarket.ro”. Între aceștia, se numără producătorii de vinuri, de legume-fructe, de carne, miere, decorațiuni și accesorii realizate din papură, dar și ansambluri tradiționale, pictori, meșteri populari, realizatori de mobilier de grădină, croitori, agricultori, fermieri, proprietari de agropensiuni și organizatori de excursii turistice în Delta Dunării.

Producătorii locali și prestatorii de servicii din teritoriile GAL-urilor din arealul ITI Delta Dunării sunt încurajați să își înregistreze produsele și serviciile pe site-ul ”DeltaMarket.ro”, fiind sprijiniți astfel să își vândă produsele și pe Internet.

Magazinul on-line și aplicația ”DeltaMarket.ro” reprezintă un sprijin, atât pentru agenții economici din județul Tulcea, cât și pentru românii din țară interesați să achiziționeze, chiar și de acasă, produse tradiționale și servicii locale.

”DeltaMarket.ro” este un produs realizat în cadrul proiectului „Cooperare pentru promovarea produselor si serviciilor cu specific local din teritoriile GAL” și are scopul de a susține și încuraja producătorii locali, prin crearea unor instrumente de promovare și valorificare a produselor cu specific local din teritoriile GAL-urilor partenere.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală PNDR 2014 – 2020, Programul LEADER.

 

1 Comentariu

 1. Ilie Iuliana

  Produse foarte bune!

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest